Webinar-reeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ – editie 6

In alweer de zesde editie van de webinarreeks ‘Overbruggen van de coronacrisis’ praten Paul Oldenburg, Geert-Jan Waasdorp en Hugo-Jan Ruts jou bij over de actuele stand van zaken in de arbeids- en inhuurmarkt. Aan de hand van cijfers en ontwikkelingen van de afgelopen weken, schetsen zij weer een goed beeld over de huidige stand in de inhuurmarkt. Ook kijken ze naar de toekomst en geven zij handvatten voor een goede arbeidsmarkt – en inhuurstrategie.

De webinar vindt plaats op donderdag 9 juli om 15.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Ben jij HR-verantwoordelijke, inkoper, manager of directeur van een opdrachtgever en huur jij externe professionals in? Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct jouw plek!

Heb je vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Coronacrises webinar

Eerdere edities
Begin april vond de eerste webinar plaats,die tips & tricks bevatte over hoe Opdrachtgevers tot een inhuurstrategie kunnen komen ten tijde van deze bijzondere periode. In de tweede webinar gingen we dieper in op praktijkontwikkelingen bij Opdrachtgevers, politiek en brancheorganisaties. Vervolgens gaven we in de derde, vierde en vijfde editie inzicht in onze eigen rijke dataset, gebaseerd op inhuur van ruim tweehonderd opdrachtgevers. Daarnaast sloot gastspreker Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group), specialist in arbeidsmarktdata, aan voor een actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt: trends, ontwikkelingen en kansen.

Praktische informatie

Tijd 15.00
Duur 30 minuten
Kosten Geen
Doelgroep HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die extern personeel inhuren
Datum 9 juli 2020


Aanmelden