Webinar voor opdrachtgevers ‘Trends in 2021’

Wat een jaar was 2020. Nu iedereen enigszins gewend is aan het thuiswerken en ‘het nieuwe normaal’ de norm is, kunnen we vooruit kijken. Sector Banker Han Mesters is bij uitstek de persoon met wie je dat kunt doen. Hij neemt jou in een webinar van ongeveer 90 minuten mee in alles wat jij als opdrachtgever van flexibele arbeid moet weten over het post COVID-19 tijdperk in relatie tot de flexibele arbeidsmarkt in 2021.

Deze inspirerende trendsessie vindt plaats op dinsdag 15 december om 15.00 uur. Ben jij HR-verantwoordelijke, inkoper, manager of directeur van een opdrachtgever en huur jij externe professionals in? Meld je dan snel aan!

Over Han Mesters
Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum15 december 2020


Aanmelden