Webinar voor opdrachtgevers ‘Trends in 2022’

Het einde van 2021 nadert met een sneltreinvaart en dat betekent ook dat het tijd is voor de traditiegetrouwe Trendsessie. Gaat de structurele schaarste impact hebben op de economische groei? Wat wordt het nieuwe normaal (in werk) nu corona aanhoudt? En met de klimaatcrisis die in belang toeneemt, was corona alleen een ‘generale repetitie’ als het gaat over beleidsmaatregelen die ons beperken in brede zin?

Je hoort het van sector Banker Han Mesters. Hij neemt jou op donderdag 16 december om 15.00 uur in een webinar van ongeveer 90 minuten mee in alles wat jij als opdrachtgever van flexibele arbeid moet weten over de flexibele arbeidsmarkt in 2022. Ben jij HR-verantwoordelijke, inkoper, manager of directeur van een opdrachtgever en huur jij externe professionals in? Meld je dan snel aan!

Visie op trends in de zakelijke dienstverlening
Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO en binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Hij geeft regelmatig presentaties over trends en heeft een aantal rapporten geschreven over human capital, omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Heb jij vragen? Neem contact op met ons op via events@headfirst.nl of bel 023 – 568 56 30.

Praktische informatie

Datum16 december 2021


Aanmelden