Webinar Week

In één week weer helemaal op de hoogte van alle trends op de arbeidsmarkt? Werf& organiseert samen met ZiPconomy ook dit jaar weer een Webinar Week, waar specialisten uit ons vakgebied je bijpraten over wat nú van belang is om te weten. Vanaf maandag 14 februari 10.00 uur: 5 dagen, 5 webinars per dag. Inschrijven is gratis en kan vanaf nu.

Ook collega’s Paul Oldenburg (Staffing MS) en Guido de Regt (Sterksen) zijn weer aanwezig.

Dinsdag 15 februari om 11.15 uur ‘Diversiteit & inclusie: óók voor externe inhuur?’
Juist in een schaarse markt is het van belang dat het arbeidspotentieel van onze samenleving optimaal wordt benut. Een combinatie van verschillen leidt namelijk tot nieuwe inzichten en innovaties, tot scherpte en helderheid en tot duurzame inzetbaarheid. Desondanks is bij lang niet alle organisaties het D&I-beleid niet op orde. In de praktijk sterven goede bedoelingen vaak een zachte dood. Er is meer nodig.

Leer in dit webinar van ‘thought leaders’ die de relatief holle begrippen ‘diversiteit’ en ‘inclusie’ invulling geven met een gefundeerd beleid. Paul Oldenburg geeft je inzicht in hoe een D&I-beleid ook ingezet kan worden voor de flex-populatie. Waar begin je, hoe pas je dit écht toe in de praktijk en hoe kan een inhuurpartner je hierbij helpen? Hij daagt je uit om samen een gezamenlijke bijdrage te leveren tegen de kansen-ongelijkheid in de samenleving en dit actief te bestrijden. Ga jij de uitdaging aan?

Na dit webinar weet je:

  • Waarom diversiteit en inclusiviteit zo’n belangrijk onderwerp is in 2022 en wat jouw rol kan zijn bij de invulling van een D&I-beleid.
  • Wat inzetten op diversiteit en inclusiviteit jouw organisatie oplevert.
  • Hoe andere organisaties diversiteit en inclusiviteit in de praktijk toepassen en hoe jij daar hands-on mee aan de slag kunt gaan.

Vrijdag 18 februari om 11.15 uur ‘Onder de motorkap: TTA-aanpak in de praktijk’
Total Talent Acquisition, het integreren van de werving en selectie van vast en tijdelijk personeel. Het klinkt zo logisch. We hebben het er al jaren over en in de praktijk komt het nog maar mondjesmaat van de grond. Desondanks zijn er voldoende voorbeelden van organisaties die TTA écht in de praktijk brengen. Guido de Regt, Total Talent Management Lead bij Sterksen, staat met zijn voeten in de klei en kan daarom als geen ander vertellen hoe het er bij hen aan toegaat. Hij deelt de grootste valkuilen en belangrijke tips. Leer daarmee van de aanpak van andere organisaties, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden om met TTA aan de slag te gaan.

Na deze sessie weet je:

  • Hoe andere organisaties TTA in de praktijk toepassen.
  • Hoe jij daar hands-on mee aan de slag kunt gaan.

Meteen inschrijven?
Tijdens de Webinar Week geven diverse sprekers 5 dagen lang inzicht in hun visie, trends en best cases. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou. Benieuwd naar alle webinars? Kijk dan hier, waar een compleet overzicht staat. En hier kun je je gratis inschrijven voor een of meerdere webinars.

Praktische informatie

Datum15 februari 2022


Aanmelden