facturatiesystemen

5 facturatiesystemen om zorgeloos te factureren

Het is opvallend hoeveel goede online aanbieders van facturatiesystemen Nederland telt. We kennen natuurlijk allemaal de grote namen. Daarom hier aandacht voor vijf relatief onbekende maar kwalitatief toch zeer goede aanbieders en een handige tip om je ritregistratie handig te verwerken.

De 5 facturatiesystemen

1. The Next Invoice
The Next Invoice is een van de online facturatiesystemen die het leven voor de Zelfstandig Professional makkelijker maakt. Gebruikersgemak en snelheid zijn de sleutelwoorden. The Next Invoice wordt gemaakt door accountanskantoor IBEO.
Meer informatie: The Next Invoice

2. Jortt
Alle vaste gegevens zoals je bedrijfsnaam, het adres, de rekeningnummers, KvK- en btw nummer worden automatisch ingevuld bij het aanmaken van een nieuwe factuur.
Meer informatie: Jortt

3. Moneybird
Met de Moneybird-app maak en verstuur je offertes en facturen. Alle gegevens komen in een handig overzicht terecht, zodat je in een oogopslag ziet wie je een herinnering moet sturen. De app is gratis wanneer je maximaal drie facturen per maand verstuurt. Voor onbeperkt factureren betaal je 10 euro per maand.
Meer informatie: Moneybird

4. Ellen 4 Bizz
Advies- en accountantsorganisatie Accon avm ontwikkelde het online boekhoudprogramma Ellen 4 Biz. Het ‘Biz basic’-pakket is het meest geschikt voor ZP’ers en geeft jou de mogelijkheid om je complete boekhouding uit te besteden. Voor het ‘Biz basic’-pakket betaal je 79 euro per maand.
Meer informatie: Ellen 4 Bizz

5. ZZ Track
Deze Android-applicatie houdt per klant of project uren en gemaakte kilometers bij. Op de website van ZZ Track kun je het ZZ-desktop-programma downloaden om smartphone en computer te synchroniseren. Zo heb je een duidelijk overzicht van gemaakte uren en reiskosten. Beide programma’s zijn gratis verkrijgbaar in een demoversie.
Meer informatie: ZZ Track

Bart van der Geest