Met de aanvullende dienstverlening van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Aanvullende dienstverlening voor leveranciers

HeadFirst werkt samen met ruim 200 grote interessante opdrachtgevers, waardoor wij jaarlijks duizenden interessante opdrachten aan kunnen bieden in ons online portal HeadFirst Select. Heb jij een uitdagende opdracht gevonden voor jouw professional(s)? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze aanvullende dienstverlening!

Deze voorziet in onder andere snelle betaling van facturen, administratie en verzekeringen. Onze aanvullende dienstverlening is op basis van no cure, no pay. Jij geniet daarom direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jouw professional(s) via ons een opdracht uitvoert. Vanaf dat moment wordt het bijbehorende tarief per gewerkt uur berekend. Ook als jouw professional via jouw eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers op een opdracht start, kun jij gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

HeadFirst basic Leverancier HeadFirst premium Leverancier HeadFirst excellent Leverancier
Meer informatie
Registreren
* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent bieden wij ook een Basic dienstverlening. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jouw professional(s) niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de opdrachtgever is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze opdrachtgevers vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Omzetten wanneer je wilt
Maak jij al gebruik van onze Basic dienstverlening, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw bedrijfsprofiel in HeadFirst Select of neem contact met ons op om over te kunnen stappen.

 

Aanvullende dienstverlening HeadFirst