Senior Specialist CI&CD - DevOps Engineer - Site Reliability Engineer

OpenNieuw
Locatie: Groningen
Startdatum: 08 May 2024
Einddatum: 30 June 2025
Referentie nr: BTDUO000250
Uren per week: 36

Opdrachtomschrijving
Vanuit het CD Linux team bij DUO, word je onderdeel van het competence center Automation. Vanuit jouw Linux expertise ondersteun jij de projectmatige automation/ontwikkeling van templates voor alle processen van de service afdelingen van DUO. De daarin gebruikte tools zijn Ansible en Salt. De ondersteunende platformen zijn AWX (Ansible) en Gitlab.

Achtergrond opdracht
De meeste mensen kennen ons van de studiefinanciering. Maar wist je ook dat DUO in Noord-Nederland dé topspeler is als het gaat om ICT? Wij ontwikkelen en beheren honderden applicaties voor miljoenen gebruikers en daar zitten geavanceerde en complexe infrastructuren achter. We pakken het werk op een agile en scrum manier aan. We migreren vele applicaties en IAAS-lelementen naar de cloud en professionaliseren op verschillende manieren. Een van de manieren is het omzetten van handmatige processen in geautomtiseerde workflows, deze te orchestreren en via automatische alerst processen te triggeren. Daarom hebben we experts nodig.

Eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in het ICT Infrastructuur werkveld (5 jaar)
  • Je hebt ervaring met Linux (Red Hat) Python Ansible (Ansible Tower = AWX) GitLab en SaltStack (3 jaar)
  • Wensen

  • Kennis van Gitlab (met daarbij behorende CI/CD pipelines)
  • Ervaring met OpenShift
  • Competenties

  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
  • Snel kunnen eigen maken van technieken
  • Assertief
  • Leergierig en openstaan voor innovatie

Aanvullende Informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever. Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst. Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Meld je direct aan voor de functie 'Senior Specialist CI&CD - DevOps Engineer - Site Reliability Engineer'