Scrummaster / teamlead

OpenNieuw
Locatie: Amersfoort
Startdatum: 31 May 2024
Einddatum: 30 May 2025
Referentie nr: HFDEF000471
Uren per week: 36

Opdrachtomschrijving
Het structureren en faciliteren van de (Agile) werkprocessen binnen het team
Het onderhouden van de contacten en het verzorgen van de afstemming met alle stakeholders
Het ondersteunen/coachen van andere rollen binnen en buiten het team bij het uitoefenen van hun taken en het rolvast zijn. (Product owner, projectmanager etc.)
Het coördineren van taken die binnen het team uitgevoerd worden
Het professionaliseren van de processen in en om het team
Het reviewen van user stories en requirements

Achtergrond opdracht
De Sectie Systeemontwikkeling en Integratie binnen de afdeling Landgebonden IT bij het JIVC ontwikkelt voor het landoptreden binnen Defensie Command en Control (C2) systemen t.b.v. operationele commandovoering. Voor het mobiele domein ontwikkelt de sectie Projecten en Ontwikkeling ook de dragende (communicatie-) infrastructuur. In het mobiele domein is dit het Battlefield Management Systeem (BMS) en in het dismounted domein het VOSS project. Je gaat onderdeel uitmaken van het Long Range Communications team (LRC).
Dit team houdt zich bezig met systemen en transmissiemiddelen die ingebouwd worden in militaire voertuigen. Denk hierbij bijv. aan systemen voor satellietcommunicatie. Dit team werkt onder andere aan de software voor speciale routers en dashboardapplicaties voor het monitoren van de werking van de systemen. Ook wordt de integratie met andere door de afdeling gemaakte battlefieldmanagement systemen verzorgd.

Eisen

  • Kandidaat heeft minimaal een afgerond technische universitaire studie.
  • Kandidaat is Professional Scrum Master I (PSM I) gecertificeerd.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als scrummaster van een software-ontwikkelteam (2 jaar).
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager van projecten voor systeemontwikkeling (5 jaar).
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met een rol in de technische systeemontwikkeling (3 jaar).
  • Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het vervullen van een rol in een team dat software maakt dat 'dicht tegen de hardware aanzit'.

Aanvullende Informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever. Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst. Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Meld je direct aan voor de functie 'Scrummaster / teamlead'