Corporate Recruiter Staf

OpenNieuw
Locatie: 's-Hertogenbosch
Startdatum: 06 May 2024
Einddatum: 27 December 2024
Referentie nr: HFENX000297
Uren per week: 40

Aanvullende informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid.
De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever.
Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening.
Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst.
Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren.
Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Op donderdag 25 april en maandag 29 april worden de gesprekken gepland


Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

Het werven en selecteren van kandidaten voor staf-posities op verschillende locaties, maar hoofdelijk voor ons hoofdkantoor in Den Bosch.
Jij zorgt ervoor dat sollicitanten continue geïnformeerd zijn over de status van hun sollicitatie, jij voert inhoudelijke en competentiegerichte interviews en wanneer je iemand afwijst, doe je dit met een goede onderbouwing. Oftewel; de candidate experience staat bij jou op 1.
Jij onderhoudt goede contacten met jouw vacaturehouders; je praat ze regelmatig bij over de status van hun vacatures en stelt hen de juiste vragen om erachter te komen wie zij écht nodig hebben in hun team. Ook spreek je hen regelmatig over hun wervingsbehoefte voor de korte en langere termijn.
Jij bent erbij om Enexis te vertegenwoordigen op beurzen, recruitmentevents en op onze eigen open dagen.

Wie ben jij?
De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding aangevuld met 3 tot 5 jaar werkervaring als Corporate Recruiter. Natuurlijk beschik jij over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden en heb jij een gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Een concrete visie op arbeidsmarktcommunicatie- en strategie en social media recruitment is voor deze functie een duidelijke pré. Je bent daarin voor onze collega’s een echte sparringpartner. Je bent in staat om op een organisatie sensitieve en inventieve manier met jouw interne klant mee te denken en ons te vertegenwoordigen als Recruitment afdeling. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, je bent flexibel en toegankelijk. Daarnaast ben je zeer betrokken en verbindend. Jouw ontwikkel-, verbeter- en veranderbereidheid zijn grenzeloos!


Je zet je schouders eronder met
Jouw collega’s van de afdeling recruitment (bedrijfsonderdeel HR). Dit team van circa 40 professionals is verantwoordelijk voor alle in- en doorstroom en verzorgt zowel tijdelijke (inhuur) als vaste functies. Ons team kenmerkt zich door gedrevenheid, een open sfeer, ambitie om te groeien door feedback én bovenal werkplezier. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van Enexis Groep. We houden van een goede grap en ook van een goed gesprek waarin je kan leren van elkaar.

We zijn een team van professionals, ieder met zijn of haar eigen expertise. Wat ons typeert is dat we informeel met elkaar omgaan en het belangrijk vinden dat je goed in je vel zit. Ons team breidt enorm uit en op de één of andere manier lukt het om hetzelfde warme gevoel vast te houden, echt een team om trots op te zijn!

Meld je direct aan voor de functie 'Corporate Recruiter Staf'