Engineer Elektra

OpenNieuw
Locatie: Heinenoord
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 30 April 2025
Referentie nr: BTSTE000294
Uren per week: 40

C07 (min. € 3700,83 - max. € 5143,99) - Stedin 2024.01

De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren


(INDIEN DETA-VAST)
Indien je een kandidaat aanmeld voor de deta-vastconstructie dien je onderstaande gegevens van de kandidaat in het CV te vermelden. Let op: staan deze gegevens niet in het CV vermeld, wordt de kandidaat afgewezen.
- salarisindicatie
- eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden
- akkoordverklaring kosteloze overname na één kalenderjaar
- het privé e-mailadres van de kandidaat m.b.t. de aanvraag v.h. online assessment
- referenties (naam, functie en contactgegevens referent)


Heinenoord . Wij werken met een 50/50 regeling, dat houdt in: 50% op kantoor en 50% thuis.



Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Om al deze aanpassingen te doen zijn we voor onze locatie in Heinenoord op zoek naar een Engineer Elektra.

Hoe jouw werkdag als Engineer Elektra eruit ziet?

Na een praatje met je collega’s over het weekend, klap je je laptop open. Deze ochtend ga je aan de slag met de functionele ontwerpen van Assetmanagement (AM) en klantwensen. Je maakt de vertaalslag naar een uitvoerbare ontwerptekening. Jouw doel? Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste én veilige oplossing tegen zo laag mogelijke kosten.

Een van je collega’s staat aan je bureau en vraagt je om mee te gaan lunchen. Samen met andere collega’s uit je team lunch je in het bedrijfsrestaurant. Vandaag kies je voor een versbereide lunch, de volgende keer neem je weer je eigen boterhammen mee.

In de middag heb je een paar overleggen staan met collega’s van andere teams en afdelingen: projectleiders, werkvoorbereiders en verkoopadviseurs. Bij een van jouw projecten zijn ze namelijk op een historische vondst gestuit. Ook met dit soort onverwachte factoren zoals archeologie, asbest en oude kabels krijg je te maken. Dat maakt het werk juist afwisselend en leuk!

De werkdag zit er weer op, tijd om af te sluiten. Je werpt nog een kleine blik op je agenda van morgen, dat wordt een prima dag om thuis te werken.

Op het eind van je werkdag ben je zo bij busstation Heinenoord. Ben je met de elektrische auto? Dan hebben we genoeg laadpunten op onze parkeerplaats!



Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Je staat bekend om je technisch inzicht en bent sterk in (complexe) berekeningen. Je bent in staat om de wereld achter de berekening te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen. Leren van ervaren mensen zie je als rijkdom. Je bent serieus, maar ook prettig in de omgang. Je bent analytisch sterk, een creatieve oplossingsdenker en goed in staat om anderen mee te nemen in jouw ideeën.



Wat jou verder onze nieuwe Engineer Elektra maakt?

-Je hebt een hbo-opleiding richting elektrotechniek, energietechniek of vergelijkbaar afgerond;

-Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;

-Je werkt graag in een snel veranderende omgeving;

-Je bent resultaatgericht, proactief, zelfstandig en beschikt over een uitstekend analytisch vermogen;

-Je beschikt of bent bereid om aanvullende opleidingen te behalen. Denk hierbij aan GAIA, Vision, Ontwerp deskundige laagspanning/hoogspanning.



Een goed team. Daar hoor je bij.

Van de mensen die voor jou werken tot de mensen aan wie jij verantwoording aflegt: meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team in Heinenoord. Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen en waar veilig werken bovenaan staat.



Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?


- Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent.


-Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 5792,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt


Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool

krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

-Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe tennis schoenen). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

-Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen! Kom je met de auto, dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding.


Daar komt dit nog bovenop:

-Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s.

-Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.  




Meld je direct aan voor de functie 'Engineer Elektra'