uitvoerder A

OpenNieuw
Locatie: Leiden
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 30 April 2025
Referentie nr: SMSALL000325
Uren per week: 40

GEEN ZZP

De kwaliteit van onze civiele werkzaamheden hoog houden. Dat doe jij als civiele uitvoerder bij Liander in Leiden. Een leidinggevende functie met een grote verantwoordelijkheid. Jij maakt het net professioneler bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als civiele uitvoerder

Jij stuurt de civiele werkzaamheden aan die aannemers namens Liander uitvoeren. En je controleert deze op kwaliteit, tijdigheid en veiligheid. Hiervoor onderhoud je contact met verschillende betrokkenen. Bijvoorbeeld de gemeente, aannemer, klant en mensen in de omgeving. Zie je verbeterpunten? Dan ga je hierover in gesprek met de aannemer. Ook overleg je regelmatig met de afdeling Engineering in de ontwerp- en voorbereidingsfase. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit, onder verantwoordelijkheid van een technisch uitvoerder. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als civiele uitvoerder werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

toezichthouden op, begeleiden en bewaken van de uitvoering van civiele werkzaamheden. Daarbij let je op planning, budget en richtlijnen.organiseren van alle benodigde overleggen met overheden, opdrachtgevers en aannemers.toepassen van de benodigde veiligheids-, Arbo- en milieuvoorzieningen.administreren en rapporteren van onder andere gemaakte uren, afwijkingen in materiaalgebruik en resultaten.verzorgen van de eindoplevering en nazorg van het project. En de benodigde partijen hierbij betrekken.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo’n 3.000 collega’s. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

Ons energienet monitoren kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Gelderland bestaat uit gezellige en sociale collega’s. We helpen elkaar waar nodig en inspireren elkaar om de beste kwaliteit te leveren. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

‘Door goed samen te werken met collega’s én externe partijen, gaan we voor het beste resultaat.’  

Jij maakt het net energieker  

Het oplossen van storingen en deze in de toekomst voorkomen. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw fijne manier van samenwerken? Super! Zeker als je dit aanvult met:

minimaal een technisch mbo 3-diploma.de aanwijzingen VOP-LS en VOP-MS, of de bereidheid deze te halen.kennis van de aannemerij en basiskennis van bestekken.

Werkgebied is Zuid Holland, omgeving Leiden

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

een salaris van € 2.847,10 tot € 4.076,20 bruto per maand.
Onderstaande arbeidsvoorwaarden zijn pas van toepassing als je in dienst treedt bij Alliander. 

op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sportabonnement of coaching.

Meld je direct aan voor de functie 'uitvoerder A'