IT Engineer Expert Intune

OpenNieuw
Locatie: Utrecht
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 30 April 2025
Referentie nr: HFNST000127
Uren per week: 36


Locatie:
Utrecht

Selectiegesprekken:
in week 15

Maximum tarief*:
€86,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.


Dit ga je doen

Als IT Engineer Expert Intune M365 ben je in staat om de Intune omgeving binnen het M365 platform te beheren en door te ontwikkelen. De focus ligt op het gebruiken van bestaande configuraties en deze verder door te ontwikkelen.
Je werkzaamheden zijn primair gerelateerd aan het veilig houden en verbeteren van de Intune omgeving binnen het M365 platform en het onboarden en ontwikkelen van nieuwe profielen.

Als IT Engineer Expert Intune M365 kom je in het Core-team Werkplek terecht. Dit team is te omschrijven als het ‘technisch geweten’ van de werkplek van NS.
Je werkt samen met de werkplek architect en andere engineers aan de ontwikkeling van de generieke M365 platform en aanvragen vanuit gebruikers. Je assisteert bij verschillende vraagstukken van onze klanten door vragen te beantwoorden en te vertalen in een backlog voor ons team of het DevOps team. Je bent in staat om vanuit de solution architectuurdocumenten met functionele en technische eisen een (technische) implementatie uit te voeren en hiervoor technische besluiten te nemen en adviezen uit te brengen.
Je maakt hierbij gebruik van Microsoft best practices en vertaalt deze voor gebruikers naar de wijze waarop deze binnen NS gelden. Hierbij werkt het core team intensief samen met de NS Security en NS architectuur.
Daarnaast speelt de IT Engineer Expert Intune M365 een belangrijke rol in het valideren van de wensen van de stakeholders in de diverse bedrijfsonderdelen en zorgt dat deze (technisch) geïmplementeerd kunnen worden.
Je begeleidt mogelijk verschillende teams binnen NS in hun Cloud Journey en voert hierbij werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uit. Daarnaast word je gevraagd mee te denken bij complexe vraagstukken, te participeren in POC’s en Pilots. Ook moeten we voorzien in juiste en goede documentatie. Je bent in staat om procesmatig te sturen en bewaken van incidenten probleemafhandeling met betrekking tot de applicatie en hierover rapporteren aan het management. Monitoren en naleven van de standaarden. Als engineer ben je flexibel en kun je de juiste prioriteiten inschatten waarbij het bedrijfsbelang altijd voorop staat.


Hier ga je werken

Het cluster Cloud & Werkplek Services valt onder NS IT - Centrale Platform Organisatie (CPO). Binnen dit cluster onderscheiden we een core team en een operations team die als platform team samen de verantwoordelijkheid hebben voor de dagelijkse operatie van de werkplekdiensten en het M365 platform.
NS heeft deze public Cloud omgeving gekoppeld met de onpremise omgeving via de vaste verbindingen. Met onze IT partners is regelmatige afstemming over de meest recente ontwikkelingen.


Dit zijn de eisen

- Minimaal HBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- Aantoonbare kennis en ervaring met M365
- Aantoonbare kennis en ervaring met MS Defender en Zero Trust (certificaat)
- Aantoonbare kennis en ervaring met Intune (certificaat)
- Kennis en ervaring met Samsung Knox en Android is een pre
- Kennis en ervaring met SharePoint Online is een pre
- Kennis en ervaring met Agile werkmodel
- Analytisch vermogen en een proactieve instelling.



Op NS kun je rekenen

Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meld je direct aan voor de functie 'IT Engineer Expert Intune'