Applicatieontwikkeling

OpenNieuw
Locatie: Groningen
Startdatum: 29 August 2024
Einddatum: 30 June 2025
Referentie nr: BTDUO000256
Uren per week: 36

Opdrachtomschrijving
Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega's te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden.

Achtergrond opdracht
Facet in het kort
Facet is het afname- en analyseplatform voor toetsen en examens, ontwikkeld in opdracht van het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Per jaar worden meer dan 2,5 miljoen examens en toetsen gemaakt via Facet. Voor leerlingen, studenten en nieuwe Nederlanders brengt dat uiteraard veel spanning met zich mee. Om dat te kunnen realiseren is voor cloud infrastructuur gekozen in combinatie met horizontaal schaalbare architectuur, uniek binnen DUO! Het platform Facet is één van de meer technologisch geavanceerdere projecten van DUO. Het platform laat gebruikers toetsen/examens digitaal afnemen.

Eisen

  • Werk- en denkniveau
  • Werkervaring met Agile/Scrum Springboot en backend Java developer (4 jaar)
  • Relevante werkervaring met REST-services JSON Hibernate / JPA Angular (3 jaar)
  • Kennis van Jenkins Nexus/Artifactory Maven GIT (3 jaar)
  • Wensen

  • Kennis van Kibana, Elastic search, Docker, Postgress, Cassandra
  • Het opzetten en beheren van geautomatiseerde functionele regressietests
  • Competenties

  • We zijn op zoek naar een ervaren backend Java developer die goed kan samenwerken en het leuk vindt om te innoveren.
  • Iemand die zijn tanden in een high-tech en complex landschap wil zetten.
  • Assertief; Weet zich snel nieuwe tools en frameworks eigen te maken.

Aanvullende Informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever. Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst. Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Meld je direct aan voor de functie 'Applicatieontwikkeling'