Planner

OpenNieuw
Locatie: Roosendaal
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 01 December 2024
Referentie nr: HFENX000294
Uren per week: 32

Aanvullende informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid.
De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever.
Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening.
Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst.
Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren.
Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Wij zijn op zoek naar een operationeel planner voor afdeling Engineering en Aanleg.


Kan jij o.a. korte en middellange bezettingsanalyses maken, gemakkelijk verbinding maken met collega's/aannemers én ben je van nature overtuigend? Dan vragen we je te solliciteren op deze functie! In deze functie ben je verantwoordelijk om projecten dusdanig te plannen, dat werklast zo evenredig mogelijk verdeeld wordt over het jaar, daarbij natuurlijk rekening houdend met de klantvraag. Ook houd je rekening met de afspraken met aannemers en de beschikbare in te zetten capaciteit. Je houdt controle op de planning om de kwaliteit en kwantiteit te waarborgen en hebt een goed overzicht op de beschikbare capaciteit. Jij levert de input voor het wekelijks operationeel overleg, zodat het afdelingsteam inzicht heeft en daarop beslissingen kan nemen. Tevens ben je de schakel tussen afdeling E&A enerzijds en de planners van de afdeling Realisatie anderzijds.Er wordt van je gevraagd om mee te denken over mogelijk verbeterpunten. Dat betreft zowel de dagelijkse planning (klopt het, is het logisch?) als de langlopende processen (kunnen we dingen slimmer, efficiënter doen?) Dit is een boeiende functie voor een organisatorisch en analytisch sterke planner, die het interessant vindt om mee te denken over mogelijke verbeteringen van planningsprocessen. Je draait mee in een team met een positieve instelling en een goede werksfeer.


Jij beschikt over een HBO-diploma (Technische) Bedrijfskunde en bent op zoek naar een functie waarin jij je plan -en organisatievermogen kan inzetten. Jij hebt ervaring met projectmatig werken en hebt kennis van planningsrichtlijnen, planningssystemen en van de benodigde informatiesystemen. Excel kent geen geheimen voor jou, jij bent analytisch en sterk in operationeel plannen. Je vindt techniek interessant. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Meld je direct aan voor de functie 'Planner'