Technisch Project manager

OpenNieuw
Locatie: Apeldoorn
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 31 December 2024
Referentie nr: YFCGN000211
Uren per week: 37

Opdrachtomschrijving
Het doel van het project en/of afdeling. Het doel van deze specifieke opdracht. Wat moet er gebeuren (acties/taken)? Wat zijn de resultaten/resultaten?

Als Project Manager bij KPN Identity werk je in en met teams die bekend staan om hun uitstekende sfeer en cultuur van openheid en samenwerking. Je zult de verantwoordelijkheid dragen om nieuwe klant- en interne- trajecten soepel te onboarden binnen onze Identity organisatie en ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden geïntegreerd en uitgevoerd.

Wat maakt werken bij KPN Identity bijzonder:

  • Positieve en Ondersteunende Teamcultuur: Je wordt onderdeel van een omgeving waar samen problemen oplossen, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan.
  • Flexibel Werken: Met een verplichte aanwezigheid op kantoor op donderdag voor teambuilding en strategische sessies, en flexibiliteit in locatie op andere dagen, afhankelijk van de projectbehoeften.
  • Groeien en Ontwikkeling: Wij moedigen persoonlijke en professionele groei aan en bieden volop kansen om je vaardigheden uit te breiden.

Jouw Verantwoordelijkheden:
Leidinggeven aan het onboardingproces voor nieuwe klanten en projecten mbt productontwikkeling, waarbij je nauw samenwerkt met diverse teams. Het beheren van stakeholderrelaties met zowel grote corporaties als dynamische scale-ups, met een focus op het leveren van waarde.

Wat Bieden Wij:
Een rol waarin je écht verschil kunt maken en bijdraagt aan de digitale Identity van ondernemend Nederland. Een inclusieve werkomgeving die diversiteit viert en iedereen ondersteunt om hun volledige potentieel te bereiken.

Eisen
Voor deze opdracht mogen wij geen zzp'ers aanbieden.
Jouw Profiel:

  • Je hebt ca. 5 jaar relevante werkervaring, idealiter in een omgeving die met corporates werkt.
  • Affiniteit met Cyber Security en dan met name op het vlak van Identity (pki, eHerkening en IAM) met het leiden van mission-critical projecten op schaal.
  • Je bent een teamspeler die gelooft in het opbouwen van relaties op basis van respect, openheid en inclusiviteit.
  • Uitstekende communicatievaardigheden, met een vermogen om complexe informatie toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen.

Aanvullende Informatie
Doorleen is niet toegestaan. Levering door Yellow Friday aan KPN geschiedt via Cegeka. Hier is geen sprake van ketenvorming/doorleen, want Yellow Friday heeft de aanbesteding samen met Cegeka uitgevoerd en is formele onderaannemer. Yellow Friday verzorgt de werving van extern personeel als er binnen Cegeka geen eigen medewerkers beschikbaar zijn.


Meld je direct aan voor de functie 'Technisch Project manager'