Sourcer

OpenNieuw
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01 June 2024
Einddatum: 01 December 2024
Referentie nr: BTHRM000206
Uren per week: 36

Opdrachtgever
Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en biedt burgers, professionals en organisaties transparante en betrouwbare data en informatie in zorg en welzijn. We richten ons primair op het beleidsterrein van VWS, maar werken ook voor andere ministeries.

Wie is wie, wie kan wat en wie mag wat? Het CIBG geeft inzicht. Dit doen we onder andere via registers en knooppunten. We zorgen ervoor dat burgers, professionals en organisaties zo veel mogelijk zelf kunnen regelen wanneer zij onze data en informatie nodig hebben of zelf gegevens bij ons willen aanleveren. Onze gegevens zijn juist, actueel, veilig en beschermd en zeven dagen per week 24 uur toegankelijk. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op www.cibg.nl.

De afdeling Human Resource Management (HRM) is zowel verantwoordelijk voor het adviseren en faciliteren van het management bij (re)organisatie-, ontwikkelings- en HR-vraagstukken, als informerend en ondersteunend aan de medewerkers. Als onafhankelijke partner werkt HRM vanuit het hart van de organisatie mee aan de koers van het CIBG en het behalen van de organisatiedoelen.

De afdeling HRM bestaat naast het Afdelingshoofd HRM uit de teams HR Advies, HR Ondersteuning en Managementondersteuning. Het team HR Advies houdt zich bezig met diverse (re)organisatie-, ontwikkelings- en HR-vraagstukken. Denk hierbij aan het (verder) ontwikkelen van het lerend vermogen, leiderschap, eigenaarschap, organisatieveranderingen en formatievraagstukken. Maar ook werving- & selectie en duurzame inzetbaarheid zijn thema’s waarin HR Advies een adviserende en faciliterende rol heeft. De HR Adviseurs hebben ieder hun ‘eigen’ directie (directeur en afdelingshoofden) waarvoor zij als eerste aanspreekpunt vanuit HRM fungeren. We streven naar een inclusief en divers team zowel wat betreft (culturele) achtergrond als persoonlijke opvattingen en levensstijl. 


Opdrachtomschrijving
Wil jij een belangrijke rol spelen in het bepalen van de sourcing strategie en deel uitmaken van een nieuw recruitmentteam dat nog in ontwikkeling is? Kun jij de beste kandidaten uit de markt aantrekken (overwegend binnen de IT-sector) en ben jij een ondernemend en sterke gesprekspartner? Dan zoeken we jou!

Als Sourcer trek jij de beste kandidaten aan om met je in gesprek te gaan over een uitdagende baan bij het CIBG. Een groot deel van je tijd ben je bezig met het vervullen van moeilijk vervulbare functies. Je spart met de Corporate Recruiter en vacaturehouders, bepaalt de sourcing strategie en vindt de kandidaten die niemand anders kan vinden. Je reageert snel op ontwikkelingen en past je sourcing strategie continu aan. Samen met de Corporate Recruiter en vacaturehouder doe je een analyse voor je doelgroep. Vervolgens ga je actief zoeken naar potentiële kandidaten door gebruik te maken van verschillende wervingskanalen, zoals online vacaturesites, professionele netwerken, sociale media en databases met kandidaten (talentpool). Je beheert onze eigen talentpool en stelt de talentpool beschikbaar aan de Recruiter om te gebruiken.

Je krijgt energie van het bouwen aan een nieuw recruitmentproces en voelt je prettig in een nieuw en klein, maar enthousiast recruitmentteam. Er is veel ruimte voor jullie eigen inbreng hierin. Jullie werken nauw samen met elkaar en tips, tricks en successen delen jullie met elkaar. Naar verwachting zal het recruitmentteam in 2024 en 2025 verder groeien.

Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons nog beter om onze maatschappelijke opgave te vervullen. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent en zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet.

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden
Als (talent) Sourcer met enkele jaren ervaring weet je vacaturehouders te verassen met jouw kennis en kunde. Ervaring met het sourcen van IT-profielen is een pré. De ene dag laat je zien welke technische skills je bezit, de andere dag bedenk je een creatieve manier om de doelgroep te binden en te boeien. Je hebt een creatieve mindset, die het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen en daarmee recruitment en de rest van de organisatie te inspireren. Ervaring met Boolean zoekopdrachten uitvoeren is een must. 


Kandidaat beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
Kandidaat beschikt over kennis van wervingssystemen 
Kandidaat heeft ruime werkervaring op het gebied van werven/sourcen en voeren van gesprekken op alle niveaus binnen de ICT-branche in het brede aspect.

Aanvullende informatie
Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Meld je direct aan voor de functie 'Sourcer'