PMO Portfoliomanagement

OpenNieuw
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 27 March 2024
Einddatum: 01 April 2025
Referentie nr: BTSTE000289
Uren per week: 40

C09 (min. € 4765,18 - max. € 6648,49) - Stedin 2024.01


De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren


(INDIEN DETA-VAST)
Indien je een kandidaat aanmeld voor de deta-vastconstructie dien je onderstaande gegevens van de kandidaat in het CV te vermelden. Let op: staan deze gegevens niet in het CV vermeld, wordt de kandidaat afgewezen.
- salarisindicatie
- eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden
- akkoordverklaring kosteloze overname na één kalenderjaar
- het privé e-mailadres van de kandidaat m.b.t. de aanvraag v.h. online assessment
- referenties (naam, functie en contactgegevens referent)



Inleen opdracht PMO Portfolio management ondersteuning

Bij Stedin zijn onze ogen gericht op de toekomst. Onze strategie voor de komende jaren? Bouwen, bouwen, bouwen! Er moet namelijk 4x zoveel gebouwd worden om de energietransitie te faciliteren. En ons gas- en elektriciteitsnetwerk, essentieel voor de energievoorziening van onze ruim 2 miljoen klanten, moet betrouwbaar zijn én blijven.

Afdeling Asset Management vertaalt de vraag van de overheid en de markt naar netwerkplannen en de afdeling Portfoliomanagement richt zich vervolgens op het ontwikkelen van strategische en tactische planvorming.

Gezien de grote hoeveelheid werk en diversiteit aan verbeterinitiatieven is er extra ondersteuning gewenst. Als PMO’ er bij de afdeling Portfoliomanagement help jij met name de portfoliomanager maar ook de rest van het team:

- Je hebt een resultaatgerichte werkhouding en durft initiatief te nemen. Door je op te stellen als verbinder binnen het veranderinitiatief, waarbij communicatie, klantgerichtheid, overtuigingskracht en toegankelijkheid belangrijke eigenschappen zijn, ben je in staat je te bewegen als spin in het web waarbij samenwerken centraal staat en je rol actief in te vullen.
- Met een flexibele werkhouding ben je in staat om de portfolio manager te ontzorgen en naast het vermogen om te signaleren, ook te handelen vanuit (gemandateerd) eigenaarschap en organisatiesensitiviteit.

- Je hebt daarbij de belangrijke taak in het verder verbeteren en standaardiseren van onze processen
- Ondersteunt de portfolio manager met het verwerken van budget aanvragen
- Je denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen om je doel te bereiken. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel en overzicht ben je in staat om de portfolio manager naadloos aan te vullen.
- Je bent zelfredzaam, leergierig en in staat om in korte tijd de organisatie te leren kennen en je te kunnen bewegen in de organisatie. Snel de materie eigen maken en hoofd- en bijzaken onderscheiden past bij jou.


Als PMO neem je mee:

- HBO/WO werk- en denkniveau
- Ruime ervaring in projectondersteuning en organisatie change management
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en stakeholder management
- Ervaring in/affiniteit met de energiebranche
- Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift


Meld je direct aan voor de functie 'PMO Portfoliomanagement'