Tactisch leidinggevende TAL-C10 - Extern

OpenNieuw
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 01 May 2024
Einddatum: 31 December 2024
Referentie nr: BTSTE000293
Uren per week: 40

C10 (min. € 5561,18 - max. € 7777,26) - Stedin 2024.01

(INDIEN DETA-VAST)
Indien je een kandidaat aanmeld voor de deta-vastconstructie dien je onderstaande gegevens van de kandidaat in het CV te vermelden. Let op: staan deze gegevens niet in het CV vermeld, wordt de kandidaat afgewezen.
- salarisindicatie
- eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden
- akkoordverklaring kosteloze overname na één kalenderjaar
- het privé e-mailadres van de kandidaat m.b.t. de aanvraag v.h. online assessment
- referenties (naam, functie en contactgegevens referent)

De standplaats is Rotterdam, Blaak. Wij werken met een 50/50 regeling, dat houdt in: 50% op kantoor en 50% thuis.

LET OP: bij Stedin hanteren we met externe medewerkers een "all-in" tarief. Wij vragen u hier rekening mee te houden in het tarief. Reiskosten later declareren is niet mogelijk


Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen

Asset Management staat centraal in de enorme uitdagingen om het elektriciteitsnet toekomstbestendig te maken en snel te bouwen, maar ook het gasnet duurzaam te onderhouden en voor te bereiden op nieuwe gasvormen. Het team Beleid Asset Systeem & Technische Innovatie is verantwoordelijk voor vernieuwingen in onze infrastructuur en beleid en beschikbaarheid van assets voor een lange termijn werkende infrastructuur. De (innovatieve) assets worden zoveel mogelijk gestandaardiseerd en in samenwerking met de afdeling Vendor Management aanbesteed op de markt. De productoplossingen van de gecontracteerde leveranciers moeten vervolgens in de organisatie worden geïmplementeerd. Om de aanbestedingen en implementaties beter te organiseren, wordt een nieuw team ingericht waar jij een leidende rol in gaat spelen.

De nieuwe functie, Programmamanager Aanbestedingen & implementatie, wordt verantwoordelijk om een team op te bouwen van projectleiders, implementatiemanagers, business analist en kwaliteitsauditor. Je gaat zelf sturing geven aan het team, maar ook als projectleider een aantal aanbestedingen aansturen. De implementatiemanagers hebben de regie op de implementaties naar de verschillende bedrijfsonderdelen en stuurt op resultaten en afhankelijkheden. Daarnaast ga je ervoor zorgen dat de aanbestedingsportfolio met Inkoop wordt gemanaged en zorgt voor KPI’s en rapportages van de aanbestedingen en contracten.

Het nieuwe team Regie Aanbestedingen en Implementaties zal in eerste instantie groeien naar 6 medewerkers en werkt direct veel samen met de afdeling Vendor Management. Stedin werkt ook veel samen met andere netbeheerders en gaat soms gezamenlijk aanbesteden. Het team Beleid Asset Systeem & Technische Innovatie wordt aangestuurd door een Hoofd met 2 andere teamleiders. Gezamenlijk zorgen jullie voor afstemming en doorontwikkeling van het team


Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Het is een nieuw team dat opgebouwd moet worden. Jij bent in staat om dit te realiseren en te zorgen dat het snel op sterkte komt. Je maakt goed verbinding op persoonlijk vlak en weet medewerkers te coachen en in hun kracht te zetten. Dit kan jij goed combineren met je rol als projectleider van diverse aanbestedingen. Daarin breng jij jouw ervaring mee en weet dit te borgen binnen het team. Samenwerking en sturen op resultaat zijn jouw sterke eigenschappen.



Wat jou verder onze Programmamanager Aanbestedingen & Implementatie maakt?

· HBO/WO werk- en denkniveau;

· Minimaal 5 jaar ervaring in het sturen van complexe aanbestedingen van technische materialen;

· Je hebt ervaring met het bouwen en leiden van teams;

· Je hebt een continue verbetermentaliteit met oog voor het verbinden van en samenwerken met alle betrokken partijen. Je bent goed in stakeholder management.

· Je hebt ervaring met het voeren van gesprekken en hebt er geen moeite mee om mensen aan te spreken op performance (houding en gedrag

Diversiteit is belangrijk voor Stedin. We leveren allemaal een unieke bijdrage. Als je jezelf bent, werk het net wat beter. Doe jij mee?


Een goed team. Daar hoor je bij.

Je maakt direct onderdeel uit van het team Beleid Asset Systeem & Technische Innovatie (22 medewerkers) waarin je samen met het hoofd en andere 2 teamleiders de uitdagingen realiseert. Het team maakt deel uit van de afdeling Asset Management Instandhouding. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van elektriciteit, gas, secundaire techniek en security. Binnen het team delen we kennis met elkaar en helpen we elkaar daar waar het nodig is. Vanwege de uitdaging die het team heeft binnen de energietransitie, zal het team nog verder doorgroeien.

Meld je direct aan voor de functie 'Tactisch leidinggevende TAL-C10 - Extern'