HeadFirst Source Group opent Amsterdamse beursdag

HeadFirst Source Group opent Amsterdamse beursdag

Hoofddorp 10 april – Source Group N.V. en branchegenoot HeadFirst zijn gefuseerd tot HeadFirst Source Group N.V., waarmee het de marktleider is geworden op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling. Het trading symbol van de aandelen op Euronext is 3 april gewijzigd van SOURC in HFS. Tevens is onlangs de website van de nieuwe combinatie gelanceerd www.headfirstsourcegroup.com. Ter ere van deze feiten opent Gert-Jan Schellingerhout, CEO HeadFirst Source Group, vandaag 10 april met een slag op de gong de handelsdag op Euronext Amsterdam.

Gert-Jan Schellingerhout spreekt van een bijzonder moment: “De gongslag staat voor mij symbool voor de nieuwe gezamenlijke start. Samen zijn we met circa 450 miljoen euro omzet al de grootste speler, maar we hebben de overtuiging snel verder te kunnen groeien.”

Gongceremonie

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 450 miljoen euro. Onderdeel van de HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source en Proud Company.

Voor nadere informatie:
HeadFirst Source Group N.V.
de heer F.C. Lagerveld, voorzitter RvC
T: +31 (0)345 544000
www. headfirstsourcegroup.com

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.