Headlines: nieuw periodiek voor iedereen die zich interesseert voor actuele ontwikkelingen op Nederlandse arbeidsmarkt

Headlines: nieuw periodiek voor iedereen die zich interesseert voor actuele ontwikkelingen op Nederlandse arbeidsmarkt

Hoofddorp, 14 februari 2012 – Vandaag verschijnt Headlines, een nieuw geprint medium voor zelfstandig professionals, opdrachtgevers en iedereen die zich interesseert voor de arbeidsmarkt in Nederland. Headlines voorziet haar lezers van actuele achtergrondinformatie met een mix van onderzoeksjournalistiek, cultuur en lifestyle. Headlines, ontwikkeld op initiatief van kennisbemiddelaar HeadFirst, verschijnt vier maal per jaar. Centraal in Headlines staat het nieuwe ondernemen en de rol van opdrachtgevers en zelfstandig professionals.

Headlines biedt aan de hand van interviews, reportages, profielschetsen en rubrieken een rijk geschakeerd beeld van zelfstandig ondernemend Nederland en trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het periodiek op tabloidformaat wordt uitgegeven door HeadFirst. De hoofdredactie ligt in handen van Barbara Kruiswijk, specialist op het gebied van marketing, communicatie en vormgeving. Vanaf de oprichting van HeadFirst in 1995 is zij verantwoordelijk geweest voor de corporate communicatie van deze organisatie. Over het waarom van dit nieuwe medium zegt zij: ‘Met Headlines willen we de zelfstandige professionals en het bedrijfsleven met kwalitatieve artikelen informeren over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en hen enthousiasmeren het beste uit hun ondernemerschap te halen. In de overwegend digitale informatie-uitwisseling van tegenwoordig zien wij een behoefte aan reflectie en gedegen achtergrondinformatie waar print bij uitstek in kan voorzien.’

Eerste nummer
In de eerste editie zijn artikelen opgenomen met de visies van Han Mesters, sectorbankier zakelijke dienstverlening ABN Amro, van Linde Gonggrijp, directeur FNV Zelfstandigen, van internet serial entrepreneur Boris Veldhuijzen van Zanten en van Michael van der Velden van AEF. Vaste rubrieken zijn onder meer Zakelijk ontbijten met…, Boven op het nieuws, de agenda en boekrecensies.

Headlines wordt verspreid in controlled circulation in een eerste oplage van 25.000 exemplaren. Ook is een digitale versie beschikbaar op www.headlinesjournal.nl.

Abonnement
Wilt u een abonnement op Headlines? Kijk dan hier voor meer informatie.

 Over HeadFirst
De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties. De innovatieve kennisbemiddelaar zet per werkdag gemiddeld 1.500 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers. Het bedrijf draagt op efficiënte wijze zorg voor de gehele keten, van het selectieproces tot het regelen van contractzaken en het vastleggen en afwikkelen van financiële en arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheden. Daarnaast biedt de onderneming een breed palet aan opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers. HeadFirstSelect.nl is de online tool van het bedrijf dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt direct online met elkaar in contact brengt. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en heeft in 2010 een omzet van € 225 miljoen behaald. HeadFirst werkt voor grote opdrachtgevers bij de overheid, het bank- en verzekeringswezen, industrie en nutsbedrijven.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E margreet@l-dj.nl

 

Redactie