Logius en SSC-ICT gunnen ICT-inhuur aan HeadFirst

Logius en SSC-ICT gunnen ICT-inhuur aan HeadFirst

Logius en SSC-ICT, twee belangrijke dienstverleners binnen het Rijk op het gebied van ICT en digitalisering, hebben gekozen voor HeadFirst als intermediair voor externe ICT-inhuur. De onderdelen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken hebben via een Europese aanbesteding elk zes partijen geselecteerd, waarbij HeadFirst door beide organisaties uitverkoren is.

De raamovereenkomsten gaan in op 5 oktober 2020 en lopen voor maximaal vier jaar. De waarde van de opdracht bedraagt maximaal 235 miljoen euro, over de gehele looptijd.

Geo van der Wilk, CCO bij HeadFirst Group: “Ik ben trots op ons bidmanagementteam vanwege de inspanning die ze, in samenwerking met Atos, gedaan hebben om deze mooie opdrachtgevers te laten besluiten HeadFirst als intermediair te kiezen. Dit biedt weer meer kansen voor alle leveranciers en zelfstandig professionals in ons netwerk om uitdagende opdrachten te bemachtigen bij betekenisvolle opdrachtgevers. Logius en SSC-ICT vervullen beide een essentiële rol in de belangrijke stap naar een volledig digitale overheid, waar we met onze partners vol energie aan gaan bijdragen.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken breder bediend
Eerder dit jaar kozen diverse andere onderdelen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken al via een Europese aanbesteding voor HeadFirst als intermediair voor het werven en selecteren van ICT-professionals. Alle opdrachten die HeadFirst van het ministerie ontvangt, zo ook die van Logius en SSC-ICT, worden gepubliceerd in HeadFirst Select. Select is het grootste opdrachtenplatform van Nederland waar enkel opdrachten van eindopdrachtgevers te vinden zijn.

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, managed service providing (msp) en business consultancy. Op dit moment werken dagelijks meer dan 10.000 professionals bij ruim driehonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1 miljard euro. De bekendste merken van HeadFirst Group zijn HeadFirst, Myler en Staffing Management Services.

Voor nadere informatie
Bart van der Geest
Manager marketing & communicatie
bart.vandergeest@headfirst.nl
023 – 568 56 30

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.