Met de aanvullende dienstverlening van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Aanvullende dienstverlening voor zelfstandig professionals

HeadFirst werkt samen met ruim 200 grote interessante opdrachtgevers, waardoor wij jaarlijks duizenden uitdagende opdrachten aan kunnen bieden in ons online portal HeadFirst Select. Heb jij een uitdagende opdracht gevonden? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze aanvullende dienstverlening!

Administratie, verzekeringen, debiteurenbeheer, verwerven van opdrachten en persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt er als zelfstandig professional allemaal mee te maken. Omdat wij jou willen laten excelleren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over praktische zaken, bieden wij jou de mogelijkheid gebruik te maken van een aanvullende dienstverlening. Deze voorziet in alle facetten van het ondernemerschap.

Onze aanvullende dienstverlening is op basis van no cure, no pay. Jij geniet daarom direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert. Vanaf dat moment wordt het bijbehorende tarief per gewerkt uur berekend. Ook als jij via jouw eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers een opdracht verkrijgt, kun jij gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

HeadFirst basic Zelfstandig Professional HeadFirst premium Zelfstandig Professional HeadFirst excellent Zelfstandig Professional
Meer informatie
Registreren
* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent bieden wij ook een Basic dienstverlening. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jezelf niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Omzetten wanneer je wilt
Maak jij al gebruik van onze Basic dienstverlening, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw profiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.

 

Aanvullende dienstverlening HeadFirst ZP