Business Information Services Library

Business Information Services Library (BiSL) maakt onderdeel uit van Functioneel Beheer. Als functioneel beheerder met BiSL expertise beschrijf jij hoe de informatievoorziening binnen een organisatie functioneert of beter kan functioneren en hoe huidige of toekomstige behoeften in het informatieproces omgezet kunnen worden in passende (ICT-)oplossingen. De Functioneel Beheerder BiSL Business Information Services Library analyseert en beschrijft de informatievoorziening vanuit het oogpunt van de gebruiker.

 

Het HeadFirst profiel van een Functioneel Beheerder BiSL

Als Functioneel Beheerder BiSL ben jij een kenner van de bedrijfsprocessen van jouw organisatie. Jij begrijpt waar jouw collega’s zich mee bezig houden, hoe zij werken. Functioneel Beheer BiSL ondersteunt deze collega’s met passende ICT-oplossingen. Via de Business Information Services Library analyseer jij het functioneren van de ICT en kun jij voorstellen doen hoe het beter kan of moet.

 

Functieprofiel Business Information Services Library (BiSL) specialist

De Functioneel Beheerder BiSL die wij zoeken, is van meerdere markten thuis. Als BiSL specialist beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Jij hebt kennis van IT en alle in gebruik zijnde applicaties;
  • Jij bent communicatief vaardig en kunt goed met mensen omgaan;
  • Jij hebt kennis van ISM, BiSL, projectmanagement methodieken;
  • Jij bent bekend met documentaire informatiesystemen;
  • Jij houdt rekening met diverse stakeholders binnen de organisatie;
  • Jij handelt doelgericht en stelt hoge eisen aan jouw werk.

 

Uitdagende vacatures voor Functioneel Beheerders BiSL

HeadFirst zoekt regelmatig Functioneel Beheerders BiSL voor topbedrijven in de financiële sector en voor verzekeringsbedrijven. Ook voor overheid en profit werft HeadFirst Functioneel Beheerders BiSL Business Information Services Library. Kun jij een organisatie beter laten functioneren? Dan zijn onze Functioneel Beheer BiSL vacatures voor jou bestemd! Reageer op een van onderstaande Functioneel Beheerder BiSL vacatures of laat jouw gegevens achter HeadFirst Select en wij nemen contact met jou op.

Werken als Functioneel Beheerder BiSL?

Beschikbare opdrachten
OpdrachtAls Wordpress beheerder is de kandidaat verantwoordelijk voor het volledige beheer-en doorontwikkeling van de webformulierenDe focus ligt vooral op Wordpress-backend,...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Assen
01 April 2019
31 December 2019