Heb jij zelf een opdracht verworven bij een opdrachtgever? Dan wil je als zelfstandig professional natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Ondernemen is vooral doen. Toch is het belangrijk om de zakelijke kant goed te regelen voordat je begint aan een nieuwe interim opdracht.

HeadFirst zorgt voor een contract op maat

Een contract opstellen doe je als zelfstandig ondernemer niet dagelijks. Het is dan ook meer dan logisch dat je vragen hebt, over juridische termen bijvoorbeeld of wat er precies in de opdrachtovereenkomst moet staan.

Daarnaast kan het gebeuren dat de opdrachtgever waar jij gaat starten jouw contract via bijvoorbeeld een intermediair, een bureau dat de contractpartij blijft gedurende de opdracht, ingeregeld wil hebben. Steeds meer zelfstandige professionals die ingehuurd worden door organisaties werken met een intermediair of managed service provider.

Wij helpen graag met het inregelen van jouw opdrachtovereenkomst en leveren een contract op maat. Dat betekent dat jouw contract altijd is aangepast op jouw bedrijf en situatie.

De zekerheden van HeadFirst op een rij:

  • Wij verzorgen alle praktische zaken: van contract tot facturatie
  • Je hebt jouw eigen, vaste contactpersoon
  • Jij hebt geen relatie- of concurrentiebeding

Schakel HeadFirst in als tussenpartij

Wij helpen jou graag met het inregelen van jouw opdrachtovereenkomst. Wil jij meer weten over deze dienstverlening? Bel ons dan op 023 – 568 56 30 of registreer vrijblijvend.

Contract onderbrengen? Schakel HeadFirst in als tussenpartij.