HeadFirst betekent voor veel zzp’ers in het bank- of verzekeringswezen de snelste weg naar een uitdagende job bij een toonaangevende bank of verzekeringsmaatschappij. Wij detacheren financieel-economische professionals bij onder andere de Rabobank. Topbedrijven waar jij als zelfstandig professional veel kunt leren tijdens jouw detachering en die een prima aanvulling zijn op jouw cv!

 

Welke kandidaten zoekt HeadFirst voor detachering in het bank- en verzekeringswezen?

De financieel-economische zelfstandige professionals die HeadFirst zoekt en detacheert bij banken, zijn meestal goed opgeleide zzp’ers met ruime ervaring in het vakgebied. Jij beschikt over kennis en ervaring met bankieren voor verschillende doelgroepen: Particulier bankieren, zakelijk bankieren en/of Grootzakelijk Internationaal Bankieren. Daarnaast kun jij gespecialiseerd zijn in verzekeringen en pensioen voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. En niet te vergeten… HeadFirst detacheert zeer veel hoogopgeleide ICT’ers bij banken en verzekeraars. ICT is de backbone in het bank- en verzekeringswezen.

 

Detachering bij banken

HeadFirst detacheert zelfstandige professionals bij de toonaangevende banken van Nederland. De vakgebieden waarin wij detacheren bij banken zijn onder andere:

  • Corporate banking
  • Zakelijk advies & accountmanagement
  • Particulier financieel advies
  • Hypotheekadvies
  • ICT

Detachering bij Verzekeringsmaatschappijen

HeadFirst detacheert zelfstandige professionals bij de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, bijvoorbeeld Unigarant. De vakgebieden waarin wij detacheren bij verzekeringsmaatschappijen zijn onder andere:

  • Levensverzekeringen
  • Pensioenen
  • Schadeverzekeringen
  • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid
  • ICT

 

Detachering bank- en verzekeringswezen via HeadFirst

Ben jij als zelfstandige professional op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het bank- en verzekeringswezen? Schrijf je dan nu in bij Select. Wij stellen jou en jouw wensen centraal en ondersteunen jou met allerlei aanvullende faciliteiten. HeadFirst zorgt dat jij je kan focussen op jouw werk, wij doen de rest!

Sinds 1995 werft, selecteert en detacheert HeadFirst professionals voor o.a. banken, en verzekeringsmaatschappijen. Wij detacheren ook jou graag op een uitdagende job in het bank- of verzekeringswezen. Schrijf je in en wij vinden jouw volgende detachering in het bank- of verzekeringswezen.

Rabobank vacatures

Werken binnen het detachering Bank- en Verzekeringswezen?