Beschikbare opdrachten
Aanbiedingen kunnen alleen gedaan worden via onze portal Select, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen. Mocht je hulp hierbij nodig hebben dan kan je contact...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
01 July 2022
01 July 2023
interim Financial Controller GVB Rail Materieel.In deze prachtige stad bewegen we ons al jaren. We hebben bijna elke Amsterdammer wel een keer naar zijn of haar bestemming...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diemen
18 July 2022
01 October 2022


Als Financial controller ondersteun en adviseer je het hoger management van organisaties bij vraagstukken op financieel, bedrijfskundig en strategisch vlak.

Financiële besturing van organisaties begint met een goede administratie. Als financieel controller zorg jij dat het bedrijf vervolgens ook daadwerkelijk wordt bestuurd. Jij zorgt voor de noodzakelijke analyses en rapportages die het management nodig heeft om het bedrijf ook de komende jaren te kunnen leiden. Je bent bekend met de nationale en internationale regels en frameworks als SOx, IFRS, US GAAP of Dutch GAAP. Bij het opstellen van rapportages en jaarverslagen heb jij een belangrijke rol.

Jouw rol

Natuurlijk gaat er als financial controller veel werk zitten in bijvoorbeeld het voorbereiden van rapportages. De maandelijkse en kwartaalrapportages, maar natuurlijk vooral de jaarcijfers. Jij bent de centrale expert bij het bepalen van de P&L (Profit and Loss) analyses. Ook ben jij de financieel analist die cijfermatige details weet om te zetten in heldere managementrapportages. Rapportages die geschikt zijn voor een breder publiek binnen en buiten de organisatie. Op basis van de financiële inzichten ga je vervolgens aan de slag met het opstellen van begrotingen en budgettering. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van liquiditeitsprognoses en bepaal je de kaders voor een gezond cashmanagement. Je weet als geen ander welke eisen er nodig zijn voor het financiële management en bent dan ook nauw betrokken bij het vormgeven van de processen voor de Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC).

Nieuwe uitdagingen als financial controller?

Met jouw kennis en ervaring als financial controller liggen er veel mogelijkheden bij grote bedrijven en organisaties. Een uitgelezen mogelijkheid om je ervaring te verruimen en je marktwaarde te verhogen. Ben je dan ook op zoek naar een interessante financial controller vacature? We hebben veel financiële opdrachten, zowel op interim basis als voor langer lopende opdrachten. Wellicht vind ook jij jouw ideale vacature voor een controller in ons opdrachtenoverzicht bij HeadFirst.

Meld je nu aan als Financial Controller.