Key account manager

Als Key Account Manager beheer jij de voor jouw onderneming belangrijkste klanten. Dit kunnen zijn de Key Accounts en/of het acquireren van nieuwe klanten. De Key Account Manager is de natuurlijke sparring partner van de commercieel directeur. Samen met deze directeur is de Key Account Manager verantwoordelijk voor het integrale commerciële resultaat.

 

Het HeadFirst profiel van een vacature Key Account Manager

De vacatures Key Account Manager waarvoor HeadFirst kandidaten zoekt, vragen om veelzijdige commerciële talenten. Kennis en ervaring met online marketing. Uitstekende communicatieve vaardigheden en bij voorkeur beheersing van meerdere talen. Targets en doelstellingen schrikken jou niet af maar motiveren jou juist!

 

Functieomschrijving vacature Key Account Manager

Hoewel de invulling van de vacature Key Account Manager per opdrachtgever kan verschillen, omvat vacatures voor Key Account Manager functie toch meestal de volgende taken en eisen:

  • Een afgeronde hbo/wo (commerciële) opleiding
  • Ervaring met online marketing, bijvoorbeeld NIMA A/B of vergelijkbaar
  • Meerdere jaren ervaring in de sales
  • Manager van relaties, kunt deze onderhouden en verdiepen
  • Uitstekende analytische vaardigheden
  • Stevige, zelfbewuste persoonlijkheid

 

Key Account Manager, vind jouw vacature voor een Key Account Manager via HeadFirst

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector en in de verzekeringsbrache. Maar ook bij de overheid en in de profit sector zijn er steeds vacatures Key Account Manager. Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacature Key Account Manager vaak als een van de eersten. Jij zoekt die uitdagende vacature Key Account Manager, wij vinden die voor jou!

 

Reageer op een van onderstaande vacatures Key Account Manage of laat jouw gegevens achter HeadFirst Select en wij nemen contact met jou op.

 

Werken als Key account manager?

Beschikbare opdrachten