Microsoft .Net Framework

Beschikbare opdrachten
OpdrachtUitvoeren upgrade van SOA/OSB-services van 11g naar 12c:-    Verder uitwerken migratie aanpak voor upgrade-    Aanpassen services...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
02 September 2019
01 January 2020
OpdrachtAls senior ontwerper ben je verantwoordelijk voor het vernieuwen en verbeteren van applicaties in het Domein Straf en zo ook de applicatie DIVOS, versie 2 & 3....

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
01 August 2019
31 December 2019


Het Microsoft .Net Framework is het applicatieframework van Microsoft bestemd voor het ontwikkelen van allerlei applicaties. De uitgebreide softwarebibliotheken, tools en programmeertalen maken Microsoft .Net Framework bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt waar het Microsoft Windows en Office de basis vormen van de IT. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij .Net ontwikkelaars die volledig ingevoerd zijn in het Microsoft .Net Framework en toe zijn aan nieuwe en zeer uitdagende projecten.

 

Het HeadFirst profiel van een .Net ontwikkelaar voor Microsoft .Net Framework

Als professional op het Microsoft .Net Framework ga jij voorop als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën. Jij werkt aan grote projecten in veelal complexe omgevingen. Afhankelijk van jouw opleiding, ambitie en ervaring zetten wij jou graag in als architect of developer. Ook voor specialisten in een van de onderdelen van het Microsoft .Net Framework, bijvoorbeeld SharePoint, BizTalk of CommerceServer, heeft HeadFirst vaak mooie uitdagingen. Naast jouw skills op het Microsoft .Net Framework beschik jij ook over goede communicatieve vaardigheden.

 

Het functieprofiel van de Microsoft .Net Framework specialist

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau en relevante ervaring in software ontwikkeling op het Microsoft .Net Framework. Daarnaast heb jij:

  • Ervaring met .Net Framework, ASP.NET, VB.NET, C#, SQL Server, BizTalk, SharePoint, Commerce Server;
  • Kennis van technologieën als Silverlight, Surface, WFP en WCF;
  • Ben je in het bezit van een Microsoft certificaat of bezig dit halen;
  • Ervaring met systeemontwikkeling volgens de RUP methodologie, Agile of MSF.

 

Uitdagende vacatures voor ontwikkelaars op het Microsoft .Net Framework

HeadFirst zoekt regelmatig Microsoft .Net Framework specialisten voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Via ons uitgebreide netwerk ontvangen wij vacatures in een vroeg stadium. Wij weten wat er speelt bij opdrachtgevers en waar de kansen liggen. Hierdoor kunnen wij jou als ontwikkelaar op het Microsoft .Net Framework een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten.

Ben jij een Microsoft .Net Framework specialist, reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures hebben voor Microsoft .Net Framework professionals, nemen we contact met jou op.

Werken als .Net ontwikkelaar?