Zit programmeren je in het bloed? Wil jij programma’s bedenken en maken voor de problemen waar mensen tegenaan lopen? Of wil je de apps programmeren die wij over een paar maanden allemaal gebruiken? Programmeur zijn was nog nooit zo leuk, interessant en afwisselend als nu. En goede programmeurs zijn schaars en worden gezocht. Er zijn ook veel vacatures voor programmeurs bij onze opdrachtgevers. HeadFirst zoekt hiervoor ambitieuze, bevlogen programmeurs voor het invullen van ICT vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in Nederland.

 

Programmeur gezocht… onze vacatures voor programmeur

ICT is tegenwoordig overal om ons heen. De apps op onze smartphone, domotica, de vertrouwde computer, gerobotiseerde productielijnen… Het vakgebied ICT is breed en uitermate divers geworden en dus is ook de rol die programmeurs daarin vervullen heel anders geworden. Dat zien wij ook terug in onze vacatures voor programmeurs, wij zoeken mensen met uiteenlopende expertises en interessegebieden. Een overzicht van de programmeurs die worden gezocht:

  • Java developer
  • Applicatie ontwikkelaar .Net Framework
  • Webdeveloper
  • Mobile developer
  • Software programmeur C#

Deze lijst is met vacatures van programmeurs is verre van uitputtend. Staat jouw vakgebied er (nog) niet bij, stuur dan toch vooral jouw CV  op. HeadFirst zoekt ook voor jou graag naar een uitdagende programmeurs vacature.

 

Detachering van programmeurs via HeadFirst

Programmeurs die als freelancer werken, kunnen via HeadFirst ook aan de slag bij onze opdrachtgevers. Jaarlijks vervullen wij bijna 3.500 freelance opdrachten, een aanzienlijk deel hiervan heeft betrekking op het vakgebied ICT. Wij detacheren talloze freelance programmeurs en zorgen ervoor dat zij verder nergens omkijken naar hebben.

Ben je een programmeur of freelance programmeur en ben je zoek naar uitdagende vacatures voor programmeurs? Reageer dan direct op een van onze vacatures voor programmeurs of schrijf je nu in bij Select . Zodra er weer een programmeur wordt gezocht en jij past in het profiel, dan nemen wij contact met jou op.

Werken als Programmeur?

Beschikbare opdrachten
Opdrachtomschrijving:Het ontwerpen, ontwikkelen, integreren en implementeren van applicaties. Realisatie vindt plaats zowel in bestaande als in nieuw te bouwen omgevingenKernactiviteiten...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
01 August 2022
01 August 2023
Opdrachtomschrijving:Om dit proces te sturen ontwikkelt het project PLOOI als hart van het systeem een kern, DCN (Datacollectie- en Normalisatie) die gegevens van al deze...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
01 August 2022
03 July 2023
Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een A- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 12 weken....

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Nederland
31 October 2022
28 October 2024