De Software Engineer vormt de basis van de hedendaagse ICT. Het begon allemaal met een Software Engineer die een probleem wilde oplossen door software te bedenken en te schrijven.

Als Software Engineer houd jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van applicaties. Een Software Engineer programmeert software toepassingen en houdt zich daarnaast vaak bezig met testen en documenteren van programmacode en programmatuur.

 

Het HeadFirst profiel van een Software Engineer

Daar waar Bill Gates nog bijna in zijn eentje een Operating System kon programmeren, is de hedendaagse Software Engineer een hoogopgeleide specialist die in teamverband aan allerlei soorten software werkt. Van embedded software tot kantoorapplicaties en van apps tot SaaS… Jij kan jouw talenten in verschillende vakgebieden, platformen en bedrijfsmatige omgevingen inzetten. De breedte van het vakgebied maakt het mogelijk om dat te doen waar jij de passie voor hebt. En als jij die passie hebt gevonden, dan komen wij graag in gesprek met jou om een uitdaging te vinden die het beste uit jou haalt!

 

Profiel van een Software Engineer

Software Engineer is de noemer waaronder veel afzonderlijke disciplines vallen. Er is dan ook geen compleet profiel op te stellen. De Zelfstandig Professional die wij zoeken past in het volgende profiel:

  • hbo/wo-opleiding in de technische informatica, elektrotechniek of vergelijkbare richting
  • Relevante werkervaring
  • Gedegen kennis van software ontwikkeling en kennis van modellering en algoritmes
  • Aantoonbare ervaring met een van de volgende talen: C#, WPF, XAML, C/ C++, Delphi en SQL.
  • Teamplayer die ook op eigen kracht doelen weet te behalen
  • Communicatief vaardig, analytisch en creatief

 

Uitdagende opdrachten

HeadFirst zoekt vrijwel continue goede Zelfstandig Professionals voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Via ons uitgebreide netwerk ontvangen wij opdrachten in een vroeg stadium. Wij weten wat er speelt bij opdrachtgevers en waar de kansen liggen. Hierdoor kunnen wij jou een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Ben jij deze ambitieuze Zelfstandig Professional en op zoek naar een opdracht, reageer dan op onderstaande opdracht(en). Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe opdrachten hebben, nemen wij contact met jou op.

Werken al Software engineer?

Beschikbare opdrachten
Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een A- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 12 weken....

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
26 September 2022
29 August 2023
Opdrachtomschrijving:Binnen de service HR Financieel is t.b.v. de implementatie van nieuwe Arbeidsvoorwaarden behoefte aan een Test Enigineer. Dat betreft aanpassingen aan...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
18 July 2022
17 July 2023
Aanbiedingen kunnen alleen gedaan worden via onze portal Select, anders kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen. Mocht je hulp hierbij nodig hebben dan kan je contact...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
13 June 2022
31 May 2023