ZZP Opdrachten

De grote uitdaging voor iedere zzp’er is continuïteit. Hoe kom je aan een nieuwe opdracht? In de dagelijkse praktijk is het bijna altijd hollen of stilstaan voor de zzp’er. Of je bent keihard aan het werk om je zzp opdrachten af te maken, of het is angstig rustig en je hebt geen opdrachten meer.

Acquisitie is de achilleshiel van veel zzp’ers. Daarom biedt HeadFirst zzp bemiddeling aan. Wij helpen jou als zzp’er te zoeken naar nieuwe opdrachten zodat jij kunt blijven doen waar jij het best in bent.

 

HeadFirst zzp bemiddeling: kwaliteit bij zzp opdrachten

HeadFirst is niet de grootste partij in Nederland als het gaat om zzp bemiddeling en opdrachten. Wij kiezen bewust voor kwaliteit. De opdrachten waarin wij bemiddelen, gaan om de kwaliteiten van de zzp’er en commitment. Wij werken met de toppers in hun vakgebied. Onze professionals committeren zich aan hun opdrachten en dat wordt gewaardeerd: en gemiddelde zzp opdracht duurt 16 maanden!

 

De meerwaarde van HeadFirst bij zzp opdrachten / zzp bemiddeling

Als HeadFirst zijn wij eerlijk en transparant over onze werkwijze. Bij ons geen contracten met vervelende kleine letters of moeten zeuren om jouw geld. Nee, bij onze interim opdrachten en vacatures werken we volgens onderstaande principes:

  • Wij verzorgen alle contracten en administratie, geen overbodige overhead
  • Wij betalen gegarandeerd binnen 30 dagen
  • Jij werkt samen met jouw eigen, vaste contactpersoon
  • Geen relatie- of concurrentiebeding
  • Aansprakelijkheid is verzekerd tot 5 miljoen

En ook als het gaat om het uurtarief van jouw opdrachten zijn wij helder. Jij onderhandelt zelf over je uurtarief van jouw opdrachten. Bij zzp bemiddeling van opdrachten hanteren wij een vaste, lage fee, de verdiensten zijn voor jou!

 

Zzp opdrachten en zzp bemiddeling via HeadFirst

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector, bijvoorbeeld Rabobank. Maar ook in de profit en non-profit sector vervullen wij zzp opdrachten en bemiddelen wij zzp’er bij gerenommeerde opdrachtgevers. Veelal zijn wij Prefered Supplier en mogen wij onze kandidaten voor zzp opdrachten vrijwel altijd voordragen.

Ben je op zoek naar nieuwe zzp opdrachten? Laat je zzp bemiddeling dan verlopen via HeadFirst. Reageer op een onze zzp opdrachten of schrijf je in bij HeadFirst. Bij passende zzp opdrachten nemen wij dan contact met jou op.

Rabobank vacatures

Op zoek naar zzp opdrachten?

Beschikbare opdrachten
Gevraagde inhuurbehoefte:Start inzet: tweede week februari 2019 (of zo snel mogelijk daarna).Aantal uren per week: variërend van gemiddeld 4 tot 8 uur per week. Piekbelasting...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Rotterdam
11 February 2019
01 November 2019
Geplande datum Interview: Week 7 Beschrijving OpdrachtgeverHet team programma - en projectmanagement verwerft, ontwikkelt en implementeert gemeenschappelijke voorzieningen...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
12 February 2019
12 August 2020
Doel/resultaat opdrachtGeteste software, bewijsvoering testresultaten, samenwerking, communicatief vaardig. Wat is de aanleiding van de opdracht?Voor het realiseren van de...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Amstelveen
04 February 2019
30 June 2019