Als ‘Health & Safety specialist’ aan de slag bij Vattenfall

Als ‘Health & Safety specialist’ aan de slag bij Vattenfall

Zelfstandig professional Dominique van Oosterom rolde acht maanden geleden voor het eerst de zp-wereld in. Het enthousiasme van mede zelfstandigen zorgde ervoor dat hij de overstap maakte van werken in vast dienstverband naar zelfstandig ondernemen. Momenteel werkt hij aan het offshore wind project ‘Hollandse Kust Zuid’ voor Vattenfall als Health & Safety specialist ofwel: Veiligheidskundige. Hij vertelt over zijn ervaring met deze opdrachtgever en de samenwerking met HeadFirst.

Eerste kennismaking met ondernemerschap
“Het werken op projectbasis is voor mij een absoluut voordeel”, vertelt Dominique. “Ik ga aan de slag met projecten die ik zelf uitkies en kan voor diverse opdrachtgevers werken, hierdoor blijft mijn werk afwisselend.”

Op dit moment is Dominique ingezet bij Vattenfall. Een grote en innovatieve energieleverancier met bijzondere projecten, zoals degene waar Dominique nu bij betrokken is. Voor het project komt Dominique in contact met een hoop verschillende aannemers en onderaannemers. “Dat is leerzaam en uitdagend. Samen zijn we het grootste offshore windproject van Nederland aan het bouwen en dat ook nog eens als eerste van de wereld zonder subsidie!”

Samenwerking met HeadFirst
Vattenfall besteedt de werving & selectie van alle externe professionals en het proces van contractering en facturatie uit aan HeadFirst. Zo kwam Dominique ook in contact met HeadFirst, een samenwerking die hem goed bevalt. “Ik snap heel goed waarom Vattenfall graag met HeadFirst samenwerkt. Het contracteringsproces loopt goed, net als het facturatieproces. Doordat ik gekozen heb voor de Premium service, krijg ik een stuk sneller uitbetaald namelijk met 14 dagen. Een ideale toevoeging. Daarnaast word ik altijd snel geholpen en is de supportafdeling goed bereikbaar als ik ergens tegenaan loop.”

Aan de slag via HeadFirst
Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht of start je binnenkort op een opdracht? Wij kunnen jou dan helpen door middel van onze Select Professionals services. Deze services voorzien onder andere in een snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Je kunt van deze voordelen genieten en betaalt hier pas voor als jij via HeadFirst Group een opdracht uitvoert. Je kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent. Hier vind je meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met één van onze service advisors via 023 – 56 856 30. Zij vertellen je graag meer over onze services.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.