matchmaking

Matchmaking

U wilt te allen tijde beschikking hebben over de beste professional op het juiste moment voor de meest scherpe voorwaarden. Maar hoe zorgt u voor een goede matchmaking in een flexibele arbeidsmarkt die zo enorm versnipperd is? We maken het u graag gemakkelijk. U legt uw vraagstuk bij ons neer en wij ontsluiten de complete externe inhuurmarkt voor u.

Hoe weet u zeker dat er een goede match ontstaat? En hoe werkt het inlenen van personeel precies? HeadFirst werkt samen met meer dan 51.000 zelfstandig professionals en 5.500 leveranciers die professionals in vaste dienst hebben. Deze enorm schat aan kennis en kunde staat voor u klaar. Op het moment dat u dat nodig heeft.

Hoe werkt matchmaking?

  1. Wij leren u graag kennen, zodat we niet alleen op hard skills maar ook op soft skills de juiste professional bij uw behoefte kunnen vinden.
  2. U zegt ons wat u zoekt, wij verzorgen de werving en selectie, waarna we u de beste professionals aanbieden voor de meest scherpe voorwaarden.
  3. U gaat in gesprek met één of meerdere kandidaten en bepaald vervolgens zelf of u de professional inhuurt.
  4. Bij een geslaagde match verzorgen we de volledig contractuele- en financiële afwikkeling. Daarnaast ondersteunen we de ingehuurde professional bij alle zaken die komen kijken bij ondernemerschap. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en kan de ingehuurde professional zich volledig richten op waarvoor u hem/haar ingehuurd heeft.

Betaal nooit teveel!

Wij hebben het gehad over ‘de meest scherpe voorwaarden’. Hoe wij dat garanderen?

  1. HeadFirst rekent een vaste lage opslag per uur, die we van tevoren afspreken. Geen verborgen marges.
  2. De marktwerking die uitgaat van de onderlinge concurrentie in ons enorme netwerk voor een opdracht zorgt te allen tijde voor een marktconform tarief.
  3. Wij werken in geen geval mee aan ketenvorming, hetgeen enkel kostenopdrijvend voor u is. De keten is te allen tijde: opdrachtgever – HeadFirst – zp’er/leverancier.

HeadFirst heeft een complete dienstverlening ingericht om de kosten voor ondernemers in ons netwerk drastisch te verlagen. Denk aan verzekeringen, administratiediensten, mobiliteitsoplossingen etc. Lage kosten, betekent een lager tarief voor u.

Wilt u vooraf weten wat u ongeveer betaalt voor een bepaald type professional? Wij hebben ons volledige netwerk samengebracht in de online marktplek Striive, waar zij met hun richttarief gepositioneerd staan. Met een snelle benchmark in Striive kunnen wij direct een zeer reële schatting maken.