Benefietconcert voor Oekraïne: €15.632,- voor Giro555!

Benefietconcert voor Oekraïne: €15.632,- voor Giro555!

Een Benefietconcert voor Oekraïne. Dat was het idee van Hans Al, Head of Bids & Tenders bij HeadFirst Group. De invulling van het programma lag nog compleet open. Binnen no-time verzamelde hij een groep van vrijwilligers om zich heen en stampten zij in slechts twee weken een avondvullend programma uit de grond. Met als klap op de vuurpijl: een opbrengst van maar liefst €15.632,- voor Giro555.

Waar de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne wereldwijd iedereen bezig houden, leven ook wij vanzelfsprekend mee met alle slachtoffers. Een steentje bijdragen was onze wens, het organiseren van een Benefietconcert het antwoord. Op zijn of haar eigen manier kregen collega’s de kans zich in te zetten. In totaal showden vier zang- en dansduo’s hun verborgen talenten met weergaloze optredens in ons theater. Daarnaast schitterde een enthousiaste veilingmeester op het podium. Onder zijn hamer gingen fantastische items zoals een voetbal / coaching sessie van Jan van Halst, een wijnproeverij, een 5-gangen diner bij Hidden en een fotoshoot weg.

Ook achter de schermen werd keihard gewerkt. Om voorbereidingen te treffen, deelnemers van hapjes & drankjes te voorzien en benodigde spullen in te zamelen voor de slachtoffers. Daarnaast konden mensen die er niet bij konden zijn, maar het initiatief wel een warm hart toe droegen een bijdrage leveren in de vorm van een donatie. Deze acties liet de teller enorm oplopen, wat vervolgens nog door HeadFirst Group werd verdubbeld. Vrijwilligers, deelnemers en sponsoren: bedankt! Zonder jullie was deze avond niet mogelijk geweest.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.