Expertdiner 2015

Expertdiner 2015

Op dit moment zijn er meer dan een miljoen zelfstandigen en dat aantal groeit nog ieder jaar. Wat betekent dat voor de toekomst van de arbeidsmarkt? Hoe kunnen we flexibel gaan organiseren? HeadFirst en kennisplatform HRcommunity brachten experts uit de wetenschap en praktijk bij elkaar in een round table, gevolgd door een diner.

Drie vraagstukken stonden centraal tijdens de avond:

  • Vraagstuk 1: Hoe zorgen we dat vast flexibeler wordt?
  • Vraagstuk 2: Hoe kunnen we de flexibele medewerkers meer betrekken?
  • Vraagstuk 3: Hoe kunnen we flexibel gaan organiseren?

Naar aanleiding van het expertdiner is een whitepaper vervaardigd, die u met de button aan de rechterzijde kosteloos kunt downloaden.

Van het expertdiner is ook een sfeerimpressie gemaakt:

Banner 1 - 300x200 groot

Gert-Jan Schellingerhout, Algemeen directeur

Gert Jan Schellingerhout (1974) is Algemeen directeur van HeadFirst. Vanaf het jaar 2000 bekleedde hij verschillende financiële functies binnen HeadFirst tot hij in 2010 promoveerde tot Financieel directeur. Hiermee trad hij toe tot het management van het bedrijf en heeft hij mede bijgedragen aan de stabiliteit van onze organisatie. In 2015 heeft hij het stokje als Algemeen directeur van HeadFirst overgenomen van oprichter Rick Kruiswijk. Schellingerhout genoot zijn studie aan de Nyenrode Business Universiteit, waarna hij verscheidene financiële functies uitvoerde bij onder andere Van Duyn accountants en adviseurs.