In vier stappen naar grip op inhuur

In vier stappen naar grip op inhuur

Steeds meer organisaties pakken de handschoen op om aan de slag te gaan met de professionaliteit van externe inhuur. Er zijn aanleidingen genoeg: noodzaak tot flexibel op- en afschalen van personeel, schaarste, compliancy (voldoen aan wet- en regelgeving) en noodzakelijke kostenbesparing.

Dat maakt dat zowel inkoop, HR als inhurende managers baat hebben bij een professioneel inhuurbeleid. Desondanks bestaat het bij driekwart van de organisaties uit ad hoc ingerichte processen, Excel-bestanden en onvoorspelbare resultaten. Het is de hoogste tijd om jouw organisatie in beweging te krijgen. De grote vraag is alleen: Hoe?

“Een inhuurscan biedt handvatten om jouw directie of bestuur te overtuigen dat het anders moet”, aldus inhuurexpert Paul Oldenburg.

Doe de inhuur selfscan in vier stappen:

  1. Doe interne interviews
  2. Voer contract scorecard uit
  3. Stel sourcing strategie vast
  4. Categoriseer de acties en voer deze uit

Vraag hier het kosteloze ‘Stappenplan inhuur selfscan’ aan. U ontvangt het direct per e-mail. Hier kunt u desgewenst een instructievideo raadplegen!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.