HeadFirst Source Group stelt operationele directie aan

HeadFirst Source Group stelt operationele directie aan

Twee maanden geleden werden de uitstekende resultaten van HeadFirst Source Group in 2017 middels een persbericht gedeeld, waarin onder meer de forse groei van de organisatie zichtbaar werd. Om de organisatie innovatief en wendbaar te houden heeft de directie, bestaande uit Gert-Jan Schellingerhout (CEO) en Mike Korenvaar (CFO), gekozen voor een operationele directie. Na de aanstelling van Mattijs Wassenburg en Marijn Braakman in november 2017, heeft Alexander Reuvers de groep per 1 juni jl. compleet gemaakt. De hoogste tijd voor een toelichting op hun belangrijke en uitdagende rol.

Toekomstige ambities

Vanuit de gedachte ‘wie het aanbod heeft, heeft de vraag’ biedt HeadFirst een onderscheidende dienstverlening voor Zelfstandig Professionals en Leveranciers, oftewel de aanbodzijde van de markt. Door anderzijds vanuit commercieel oogpunt uit te gaan van ‘wie de vraag heeft, heeft het aanbod’ ontstaat ook onderscheidend vermogen voor de vraagzijde van de markt, namelijk de Opdrachtgevers. Voortkomend uit een combinatie van geautomatiseerde processen in een state-of-the-art systeem en de hoogste servicegraad van een gecommitteerde groep collega’s. “Wij willen de komende jaren uitgroeien tot een gevestigde top 5-speler in de totale Benelux-flexmarkt, die momenteel gedomineerd wordt door enkele grote internationale uitzenders. De ervaring en drive van de heren dragen bij aan het verwezenlijken van onze ambities”, aldus Schellingerhout.

Marijn Braakman

Marijn Braakman (40), voorheen directeur van Source en Proud Company, werd na de fusie als director operations onderdeel van HeadFirst Source Group. In ruim vijftien jaar tijd deed hij, in diverse managementfuncties en commerciële rollen, ervaring op binnen de kennisbemiddeling en flexbranche.

Niets helpt een succesvolle onderneming meer dan een interne organisatie die volledig optimaal, efficiënt en toekomstproof is. Zodat het faciliterend is aan de corebusiness, gestelde doelen realiseert en de ruimte borgt voor ambitieuze (door)ontwikkeling en groei van de organisatie, klanten en medewerkers. Braakman: “HeadFirst Source Group loopt al jaren voorop in het doorbreken van taboes, verlening van hoogwaardige dienstverlening en het neerzetten van de toon in de markt met nieuwe service, prijs- en businessmodellen. Ik vind het een prachtige uitdaging hier als director operations medeverantwoordelijk voor te zijn.”

Mattijs Wassenburg

Mattijs Wassenburg (37) stond in 2008 aan de basis van Associates.nl, de eerste intermediair met een online platform. Na de overname in 2010 is hij verantwoordelijk geweest voor de (door)ontwikkeling van het innovatieve cloud-platform onder de naam HeadFirst Select. Vervolgens bekleedde Wassenburg ruim zeven jaar de rol van Manager Software Development & Online.

De flexibele arbeidsmarkt biedt een scala aan mogelijkheden, waar HeadFirst Source Group op in kan spelen om de toonaangevende speler in de markt te blijven. Procesoptimalisatie en een efficiënte organisatie zijn hierbij een must. Wassenburg: “Ik realiseer dit met de juiste technologie en door HeadFirst Select naar ‘the next level’ te tillen. Daarbij ligt mijn focus als director business development & IT op innovatie door huidige business modellen te verbeteren en nieuwe diensten toe te voegen.”

Alexander Reuvers

Met ingang van 1 juni 2018 is Alexander Reuvers (46) benoemd tot director commerce. Reuvers is geen onbekende voor de organisatie: sinds januari 2018 is hij op interim basis commercieel actief. De jaren ervoor was hij vanuit zijn adviesrol namens strategisch commercieel adviesbureau Cinfield ook betrokken bij HeadFirst.

Reuvers is verantwoordelijk voor het succesvol verwerven van nieuwe opdrachtgevers, onder andere via aanbestedingen en tendertrajecten, en het optimaal bedienen van de huidige opdrachtgevers. Reuvers: “Centraal staat het gestructureerd en voorspelbaar vergroten van het rendement van de commerciële inspanningen, door middel van een procesgeoriënteerde benadering van marketing, sales, bid- en accountmanagement. Met mijn ervaring met deze manier van werken wil ik een bijdrage leveren aan het verwerven en behouden van grote belangrijke opdrachtgevers en zodoende aan de verdere verwachte groei van HeadFirst Source Group in 2018.”

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.