HeadFirst sponsort het Prinses Beatrix Spierfonds diner!

HeadFirst sponsort het Prinses Beatrix Spierfonds diner!

Op 15 januari 2018 heeft het Prinses Beatrix Spierfonds diner plaatsgevonden bij restaurant Una Volta te Culemborg. Dit initiatief voor het goede doel is georganiseerd door zes studenten van Hogeschool Schoevers.

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel voor ogen: alle spierziekten de wereld uithelpen. Het Prinses Beatrix Spierfonds diner is georganiseerd om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan dit goede doel. Mede dankzij de sponsoring van HeadFirst heeft dit diner plaats kunnen vinden.

Tijdens het Prinses Beatrix Spierfonds diner kregen de gasten een 4 gangen diner geserveerd. De avond werd verder ingevuld met live entertainment en als afsluiter een loterij waarbij de aanwezigen prachtige prijzen hebben gewonnen.

Met trots kunnen de studenten vertellen dat zij een totaalbedrag van €3.110,90 hebben opgehaald. Dit gehele bedrag zal worden gedoneerd aan het Prinses Beatrix Spierfonds. “De projectgroep is dankbaar dat zij mede dankzij de bijdrage van HeadFirst dit bedrag hebben opgehaald. Met dit bedrag kunnen wij samen een bijdrage leveren aan het doen van onderzoek tegen spierziekten.”

foto eindbedrag

Bart van der Geest, manager marketing & communicatie

Bart van der Geest (1988) is sinds 2010 actief voor HeadFirst. In dat jaar rondde hij zijn HBO-opleiding Management, Economie & Recht, met specialisatie in Marketing, af. Na diverse functies vervuld te hebben binnen onze organisatie, werd hij in 2015 manager marketing & communicatie. Van hieruit is Van der Geest verantwoordelijk voor alle intern- en externe communicatie, PR en marketing-activiteiten van HeadFirst.