Wie is… Eveline de Waard

Wie is… Eveline de Waard

Mijn naam is Eveline de Waard. Op 10 april 2017 ben ik gestart als relatiemanager bij HeadFirst. Oorspronkelijk kom ik uit Voorburg, maar sinds mijn studententijd woon ik in Utrecht. Inmiddels heb ik mijn studentenkamertje al een aantal jaar ingeruild voor een serieus appartement en woon ik samen met mijn vriend Thomas. Voor ik bij HeadFirst aan de slag ging heb ik gewerkt als IT-accountmanager en recruiter. Naast hard werken vind ik ontspanning ook erg belangrijk. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en drink ik ook graag een (goed) wijntje met vriendinnen. Ik kan ontzettend genieten van een mooie korte of lange reis. Op dit moment kijk ik uit naar Bali, waar ik komende zomer naartoe ga.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals. De veelzijdigheid van deze rol spreekt mij het meest aan. Tot nu toe ben ik druk met het bezoeken van Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals en dit bevalt heel goed. Ik kan niet wachten om verder aan de slag te gaan met het op- en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Het sociale aspect aan deze functie vind ik toch wel het leukste. In de korte tijd dat ik bij HeadFirst zit heb ik al veel Zelfstandig Professionals en Leveranciers gesproken, waarbij elk gesprek weer uniek is.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Ik ben groot fan van pizza, maar toch liever niet ’s nachts in bed eigenlijk.

Redactie