Wie is… Fieke van der Linden?

Wie is… Fieke van der Linden?

Positief, spontaan en enthousiast zijn woorden die mij typeren. Ik ben 23 jaar en ik woon in Hoofddorp. Maandag t/m vrijdag spring ik op mijn fiets naar het kantoor van HeadFirst. Daarvoor of daarna ga ik graag naar de sportschool, volg ik een kickboks-les of loop ik een rondje hard. Daarnaast rijd ik al 17 jaar paard. Dit doe ik nu iets minder fanatiek dan vroeger, maar hier vind ik 2 keer in de week graag mijn ontspanning. Buiten het sporten om doe ik graag leuke dingen met vriendinnen; van een feestje tot in de late (lees: vroege) uurtjes, tot een avond praten over het (goede) leven onder het genot van een wijntje. Kortom: Stilzitten is niets voor mij!

In 2014 kwam ik voor het eerst bij HeadFirst terecht, waar ik mijn stage van het 3e jaar HBO Commerciële Economie heb gelopen. Daarna ben ik na een half jaar afstuderen en 2 maanden reizen door het prachtige Argentinië in 2015 weer teruggekomen bij HeadFirst.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voorheen vielen mijn hoofdwerkzaamheden onder de noemer Support. Waarbij ik het aanspreekpunt was voor de Zelfstandig Professionals en Leveranciers. Ook organiseert HeadFirst met grote regelmaat leuke en interessante evenementen. Tijdens deze evenementen was ik voornamelijk betrokken bij de organisatie van de praktische kant van het event.

Vanaf 5 september switch ik naar de afdeling Compliancy. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een correcte en zorgvuldige afwikkeling van de dossiers.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Het leukste aspect aan mijn werk vind ik dat ik af en toe het veld in mag en daarna weer terug ren naar mijn doel. De afwisseling en veelzijdigheid van mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga.

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Een lange reis naar een mooie bestemming ergens op de wereld. Zuid-Afrika staat hoog op mijn lijstje!

Redactie