Wie is… Luuk van Maanen

Wie is… Luuk van Maanen

Mijn naam is Luuk van Maanen en ik woon in Amsterdam. In de zomer van 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik studeerde Media, Informatie en Communicatie en heb na het eerste jaar, van mijn studie, gekozen voor de richting Journalistiek. Na stage te hebben gelopen bij RTV-NH en Salto tv heb ik verschillende bijbaantjes gehad in de horeca. In januari 2017 heb ik mijn droomreis door Zuid-Amerika gemaakt van zeven maanden. Na een prachtige combinatie van Spaans leren en reizen kwam HeadFirst op mijn pad.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Samen met mijn collega, Nick Burger, ben ik verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe professionals die starten bij HeadFirst, zodat zij met een gerust hart van start kunnen gaan bij hun nieuwe opdracht. Hierbij adviseren wij ook over de beste overeenkomst passende bij de opdracht en professional, denk daarbij aan een premium of basic. Kortom: wij zorgen ervoor dat professionals zich geen zorgen meer hoeven te maken over randzaken rondom hun opdracht en kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk kennis overbrengen.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Het telefonische en persoonlijke contact met leveranciers en ZP’ers vind ik het leukste aspect van mijn werk. Daarnaast is er veel diversiteit in mijn werk. Ik kom ik contact met heel veel verschillende professionals met allemaal hun eigen vragen, waarmee ik graag help. Daarnaast heb ik een goede groep collega’s om mij heen, wat het natuurlijk ook een heel leuk aspect is van mijn werk.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Je kunt mij altijd wakker maken voor een goede pot voetbal. Ik ben jarenlang in het bezit geweest van een seizoenkaart van Ajax, maar daarnaast interesseer ik mij in alles wat met voetbal en om het voetbal heen gebeurt. Door mijn reis in Zuid-Amerika ben ik mij ook steeds meer gaan interesseren in de Zuid-Amerikaanse competities. Door het tijdsverschil met Nederland beginnen de wedstrijden in Zuid-Amerika regelmatig om 02:00 uur, dus af en toe word ik letterlijk wakker gemaakt door mijn wekker voor een wedstrijd.

Esmée Ouwehand, Marketing & communicatie medewerker

Esmée Ouwehand (1992) is sinds 2016 werkzaam bij HeadFirst. Nadat zij haar hbo-diploma Communicatie behaalde is zij o.a. werkzaam geweest als ZP’er waarbij zij aan verschillende communicatieprojecten heeft gewerkt. Ouwehand is werkzaam als medewerker marketing en communicatie binnen HeadFirst. Van hieruit is zij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van onze organisatie.