Wie is… Marcella de Boer

Wie is… Marcella de Boer

Mijn naam is Marcella de Boer en ik kom van origine uit het Schagen. Sinds kort heb ik mijn geboorteplaats verlaten en ben verhuisd naar het bruisende Amsterdam.

Ik omschrijf mijzelf als een echte Bourgondiër, die gek is op goed eten vergezeld met vrienden, hier word ik gelukkig van. Daarnaast sta ik in mijn vrije tijd graag in de Yoga studio en loop ik mezelf nog wel is voorbij tijdens een hardloopsessie.

Vanaf mijn 15de ben ik werkzaam geweest in de hospitality branche. Eerst op de middelbare hotelschool en vervolgens heb ik de studie HBO Hotel en Eventmanagement gedaan. Tijdens mijn studie kwam er een mooie uitdaging op mijn pad en heb ik samen met mijn moeder een Horeca bedrijf opgestart vlakbij de Amsterdam Arena. Ondanks dat ik dit een hele leuke ervaring vond, wilde ik toch graag mijn studie afronden. Tijdens mijn scriptiefase kwam ik in contact met een Eventbureau opererend in de B2B events waar ik werkzaam ben geweest als eventmanager.

Binnen mijn netwerk kreeg ik als advies te solliciteren binnen HeadFirst het leek mij een leuke nieuwe uitdaging juist omdat het zo buiten mijn comfortzone ligt. Zo gezegd zo gedaan en sinds 1 april 2017 ben ik werkzaam bij HeadFirst als relatiemanager.

Wat zijn jouw werkzaamheden? 

Als relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van relaties met Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals. Ik noem het zelf liever een partnership creëren, waar ik zowel de belangen van onze Leveranciers, ZP’ers en  HeadFirst behartig. Ik vind wederzijds vertrouwen en transparantie essentieel en ik geloof erin dat je op deze wijze op lange termijn relaties opbouwt.

Wat is het leukste aspect van je werk?
Ik krijg er energie van om veel nieuwe mensen te ontmoeten en de belangen te behartigen van mijn relaties. Als mijn relaties blij zijn ben ik blij. Ook vind ik het dynamische aspect van mijn functie heel leuk. Ik ben veel onderweg en in gesprek. Het is mooi om te zien hoe mijn relaties met passie in hun ogen over hun werk vertellen. Daarnaast werk ik in een heel hardwerkend en gezellig team waar alle medewerkers binnen HeadFirst bereid zijn elkaar te helpen en ondersteunen.

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Ik heb redelijk last van opstartproblemen, maar voor een goeie grap, of een goed verhaal mag je mij zeker wakker maken.

Redactie