Wie is…Martin Valentin

Wie is…Martin Valentin

Samen met mijn vriendin woon ik in Zoetermeer. Een mooie stad, maar ik pak ook graag mijn koffer in om de wereld te ontdekken! Mijn jaarlijkse uitstapje gaat naar Fiss in Oostenrijk, waar wij graag op ski-vakantie gaan. Ook buiten werktijden vind ik het super leuk om met mensen bezig te zijn. Daarom ben ik als spinninginstructeur actief bij een sportschool.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Als relatiemanager ben ik het aanspreekpunt voor Zelfstandig Professionals en Leveranciers. Samenwerken staat daarbij centraal. De ene dag ben ik op pad voor individuele afspraken, de andere dag ben ik op kantoor om professionals te helpen met een aanbieding. Uiteraard ben ik ook aanwezig op verschillende netwerkaangelegenheden, zoals onze kennismakingsbijeenkomsten en de kennissessies HeadsUp.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Natuurlijk het open, gezellige en jonge team die bij HeadFirst werkt! Maar een ander fijn aspect vind ik de persoonlijke touch. Ik vind het leuk om met ondernemende mensen in gesprek te zijn en hoor graag wat hen bezig houdt. Daarbij heb ik een IT-achtergrond, wat ik nog steeds een ontzettend leuk vakgebied vind. Bij HeadFirst komen deze twee interesses samen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Na het afronden van een IT-opleiding heb ik bewust gekozen voor de menselijke kant van dit vak en ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren. Vanuit deze twee vakgebieden wil ik graag zowel professionals als leveranciers het verschil te maken in hoe jij jezelf of een professional presenteert bij een opdrachtgever. Daarbij is de flexibele arbeidsmarkt mij niet onbekend, doordat ik twee jaar werkzaam ben geweest bij Young Capital en vervolgens drie jaar als Field Manager bij InWork. Heb jij vragen of ben jij op zoek naar ondersteuning? Neem gerust contact met mij op via 06 – 155 258 79 of martin.valentin@headfirst.nl.

 

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.