Wie is… Marvin Kneppers

Wie is… Marvin Kneppers

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. Na het behalen van mijn diploma bedrijfsadministratie, ben ik in de horeca gaan werken. Dit deed ik met veel plezier, maar vond het een nadeel dat ik altijd aan het werk was wanneer iedereen om mij heen vrij was. Daarnaast wilde ik meer gaan doen met mijn studie en zo kwam ik bij HeadFirst terecht als support medewerker. Naast mijn werk voetbal ik in een vriendenteam en doe ik aan fitness. Ook kijk ik graag een goede film of serie en ga ik gezelligheid met vrienden nooit uit de weg.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Ik ben werkzaam op de afdeling support. Hier bied ik ondersteuning aan alle afdelingen binnen HeadFirst en help ik ZP’ers of Leveranciers bij hun vragen.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Eén aspect dat ik door het stoppen met werken in de horeca niet wilde verliezen was dienstverlening en dat is mij bij HeadFirst gelukt. Geen vraag is mij te gek. Ik  help vaak met vragen over de website, aanbiedingen, het verlenen van de juiste informatie en nog veel meer. Door het helpen met complexe, maar ook eenvoudige vragen, krijg ik enorm veel voldoening.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Laat mij liever maar gewoon slapen.

Redactie