Wie is…Natasja Spooren

Wie is…Natasja Spooren

Ik ben 27 jaar en woon met mijn man Cees en zoontje Ferdi in het gezellige Noordwijk. Ik kom dan ook graag op het strand, duik regelmatig de duinen in voor een rondje hardlopen en stap het liefst zo vaak mogelijk het vliegtuig in voor een mooie reis. Als ik niet op pad ben, plof ik op de bank met een goed boek. Na het behalen van mijn hbo-diploma ben ik bij verschillende organisaties werkzaam geweest op de marketing afdeling.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Als medewerker marketing & communicatie ben ik verantwoordelijk voor diverse facetten van externe communicatie en public relations. Alles om ervoor te zorgen dat HeadFirst Source Group met alle bijbehorende labels bekend zijn en blijven onder zelfstandig professionals, leveranciers én opdrachtgevers. Ik ben een echte doener, enthousiast en gestructureerd.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Ik vind de diversiteit van het vak marketing en communicatie ontzettend leuk! De ene dag ben ik bezig met het organiseren van evenementen, ‘knutsel’ ik aan een flyer en werk ik aan een ZP Facts onderzoek. De andere dag zet ik honderden woorden op papier voor een blog, persbericht of nieuwsbrief en verdiep ik mij in de communicatie en PR-strategie van ons kantoor in België. Het jonge, betrokken en gemotiveerde team binnen HeadFirst zorgt er verder voor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Ik ben sinds november 2017 trotse moeder van een zoontje en heb daarom nog regelmatig gebroken nachten. Maar als hij met een grote lach in zijn bedje ligt, ben ik direct vergeten dat hij mij uit mijn slaap haalt. Als ik dan toch wakker ben, schotel mij dan maar gelijk een bord sushi voor. Het liefst met een lekker glaasje wijn.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.