Wie is…Nicole Tjan

Wie is…Nicole Tjan

Ik heb altijd een grote passie voor schrijven gehad, waardoor de opleiding Communicatie voor mij een logische keuze was. Na een fantastische studententijd in Leiden en een tussenjaar in Londen, besloot ik in Amsterdam te wonen én te werken. Bij mijn eerste baan als projectmanager heb ik veel geleerd, maar ik kwam er ook achter wat voor mij een ideale baan is: schrijven, in een commerciële omgeving en een vooruitstrevende organisatie.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Sinds drie maanden maak ik deel uit van het bidmanagementteam van HeadFirst. Samen schrijven wij aanbestedingen en gaan wij offerte-trajecten aan om ons klantenportfolio te vergroten en meer opdrachtmogelijkheden voor onze Zelfstandig Professionals en Leveranciers te creëren. Als bidmanager ben ik zowel commercieel als creatief bezig en schrijf ik uiteraard veel. En dat is precies waarom bidmanagement bij mij past!

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Met mijn rol al bidmanager sta ik constant in contact met de gehele interne organisatie. Iedereen binnen HeadFirst heeft kennis en expertise op bepaalde vlakken, die in een offerteaanbieding hét verschil kunnen maken. Mijn taak dus, om ieders kennis optimaal te benutten. Daarnaast zijn wij als bidteam, een écht team. We sparren, controleren en adviseren elkaar gevraagd en ongevraagd. Dit houdt ons scherp en maakt dat wij van elkaar blijven leren. Daarnaast ben ik blij om in een omgeving met gemotiveerde, ambitieuze en enthousiaste mensen te werken. De sfeer op kantoor is goed en dat maakt het werk natuurlijk nog leuker!

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Ik vind koken en (uiteraard) eten heerlijk! Niets gaat boven een gezellig en goed diner met vrienden of familie, waarmee je lang natafelt. Sinds ik in Italië ben geweest, ben ik gek van alles uit de (échte) Italiaanse keuken, maar ook Aziatische gerechten hebben mijn grote voorkeur. Met een vader die ontzettend goed kan koken, doe ik mijn best om zoveel mogelijk bij hem in de keuken mee te kijken. Uiteindelijk is sushi toch wel hétgeen, waar jullie mij ’s nachts voor wakker mogen maken!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.