Wie is…Robin de Vries

Wie is…Robin de Vries

Ik ben geboren in Amstelveen, maar woon sinds mijn 18e in een heel fijn appartement in Amsterdam. Ik ben groot voorstander van continu jezelf blijven ontwikkelen. Dit probeer ik zelf dus ook zoveel mogelijk te doen. Na mijn opleiding hbo-rechten, leek het mij daarom logisch om door te studeren. Op naar een pre-master én master!

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

Ik ben alweer drie maanden aan het werk bij HeadFirst. Als onderdeel van afdeling Risk, houd ik mij bezig met het inschatten en zoveel mogelijk voorkomen of beperken van risico’s voor de organisatie. De afdeling is vooral ondersteunend maar zeker ook kritisch naar de andere afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van opdrachtovereenkomsten, contact onderhouden met onze doelgroepen (Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers), als juridische vraagbaak fungeren voor de gehele organisatie en in bepaalde gevallen een advies uitbrengen.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

Mijn rol en het contact met verschillende betrokkenen maakt het takenpakket wisselend en leuk. Het leukste van mijn werk is dat ik mijn collega’s enorm kan helpen met de problemen waar zij tegenaan lopen. Daarbij kan ik vanuit deze centrale positie verbeterpunten – op het gebied van juridische (contractuele) vraagstukken – voor de organisatie signaleren.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Ik ben een echte dierenvriend, met name van honden ben ik een echte fan. Van kleins af aan wil ik al heel graag een hondje. Maar dat is er vanwege tijdsgebrek nooit van gekomen. Dus mij mag je zeker wakker maken voor een schat van een hond én wat extra uren in de dag!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.