Wie is… Sander Dirks

Wie is… Sander Dirks

Mijn naam is Sander Dirks, 34 jaar jong en trotse papa van een dochtertje. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Hoogkarspel. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik weekendjes weg of ga ik lekker uiteten. Daarnaast ben ik altijd in voor een goede film of serie thuis op de bank.

Ik ben ruim acht jaar werkzaam in de IT-arbeidsbemiddeling. Daar heb ik rollen als zowel recruiter en accountmanager vervuld.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?
Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij HeadFirst als relatiemanager. Met mijn collega’s van team relations ben ik het contactpunt voor Leveranciers van professionals en Zelfstandig Professionals. Ik begeleid hierbij ZP’ers en Leverancier bij het aanbieden op onze opdrachten en daarnaast onderhoud ik met hen het persoonlijke contact.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Het leukste aspect van mijn functie als relatiemanager vind ik de veelzijdigheid. Ik ontmoet veel nieuwe mensen en het is leuk om deze contacten te onderhouden en waar mogelijk te versterken.

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Met een kleine is het fijn als ik een nacht goed kan slapen, dus maak mij liever niet wakker.

Redactie