Wie is… Thirsa Schneider

Wie is… Thirsa Schneider

Ik hecht waarde aan eerlijkheid en dus ook aan mijn eigen eerlijkheid naar anderen toe. Daarnaast vind ik het enorm fijn dat mijn werkzaamheden veel en goed contact met zowel collega’s als derden vergt. Samen spar ik graag over mogelijkheden, ik denk namelijk niet snel in onmogelijkheden. Na het afronden van mijn hr-opleiding ben ik in contact gekomen met HeadFirst. Er was direct een klik! Vanaf juni vervul ik de functie van hr adviseur bij HeadFirst met veel plezier. Het is een veelzijdige, inspirerende en uitdagende functie.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?

De afgelopen vier maanden bij HeadFirst zijn ontzettend snel voorbij gevlogen en heb ik al snel mijn weg weten te vinden. Als onderdeel van het hr team houd ik mij met verschillende zaken bezig. Zo ben ik samen met mijn collega Joke het eerste aanspreekpunt voor mijn collega’s van HeadFirst voor hr-gerelateerde vragen. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor het juist en compleet verwerken van mutaties op het gebied van in-, door- en uitstroom (denk aan functiewijzigingen, ziek- en herstelmeldingen, verlof en overige personele wijzigingen). Tevens organiseer ik het onboardingsproces voor nieuwe collega’s, ben ik verantwoordelijk voor het complete recruitment proces en ondersteun ik bij de uitvoering van verschillende projecten op hr vlak.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?

In mijn rol als hr adviseur sta ik midden in de organisatie en heb daarom veel contact met iedereen. Ik liet het zojuist al doorklinken, maar dat contact met mensen op zowel formele als informele manier, de diversiteit in mijn ‘takenpakket’ en het krijgen van ruimte voor verbetervoorstellen zijn de leukste aspecten in mijn werk. Ook het gegeven dat ik mij mag bezighouden met verschillende projecten, waardoor ik fijne afwisselende dagen heb, wil ik niet onbesproken laten!

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Eten! Ik vind het echt gezellig om met vrienden en familie ergens te gaan eten. Of het nu thuis is, in een leuk cafeetje of een gezellig restaurant: jij kunt mij hier altijd voor wakker maken. Het gaat mij vooral om de gezelligheid die daarbij komt kijken en daar stap ik zo mijn bed voor uit!

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.