Wie is… Wesley Krippendorf

Wie is… Wesley Krippendorf

Wat leuk dat ik mij op deze manier aan je mag voorstellen! Mijn naam is Wesley Krippendorf en  ik ben sinds maart 2016 werkzaam bij Source als online marketeer. Sinds de fusie met HeadFirst is mijn nieuwe standplaats Hoofddorp geworden en zodoende werk ik nu ook voor het label HeadFirst. Dagelijks rijd ik van Hoofddorp terug naar Utrecht waar ik samenwoon met mijn vriendin Henrieke.

Mijn hobby’s hangen nauw samen met mijn werk aangezien ik aan een lichte vorm van Digibesitas lijd. Dat klink misschien ernstig, maar dat betekent kortweg dat ik altijd en overal via digitale kanalen informatie aan het opnemen ben. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in alles wat met computers, gadgets of internet te maken heeft. Als je met die kenmerken ook nog eens graag creatief bezig bent en graag met mensen werkt krijg je automatisch (met een beetje hulp van de opleiding Digitale Media en Communicatie) een online marketeer!

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor de websites, online campagnes en social media van de labels HeadFirst en Source. De diversiteit in mijn werk vind ik enorm leuk samen met het feit dat mijn werkzaamheden meestal direct zichtbaar zijn. Naast zichtbaarheid is mijn werk vaak ook heel goed meetbaar. Als ik ergens aan de achterkant van een website aan een knopje draai, resulteert dat automatisch in bijvoorbeeld een toename (of afname) van gemiddeld 50 bezoekers per dag. Zo hoeft mijn werk ook nooit af te zijn en is er altijd uitdaging.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
Zoals ik bij de vorige vraag al omschreef vind ik de diversiteit, de zichtbaarheid en meetbaarheid van mijn werk het leukst. Daarnaast vind ik de afwisseling in individueel werk en samenwerken ook prettig. Ik voer bijvoorbeeld de enige dag werkzaamheden helemaal zelfstandig uit en de andere dag werk ik juist veel samen met mijn Marketing en Communicatie collega’s of andere disciplines binnen het bedrijf.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
Hier lees ik vaak: “Mijn nachtrust is mij heilig dus laat mij maar lekker slapen!” Die vlieger gaat voor mij niet op want ik ben bereid om even wakker te worden voor een aantal zaken. Zo wil ik best een aantal seconden mijn ogen ’s nachts open doen voor een stuk Tony Chocolonely karamel zeezout. Daarnaast mag je mij absoluut ’s nachts wakker maken als er brand is en zal ik niet boos worden als je spontaan een heerlijke vakantie hebt geboekt en we direct moeten vertrekken. Mocht je net een nieuwe Ferrari hebben gekocht en vraagt of ik soms een rondje wil rijden, kan je mij ook wakker maken. Voor andere zaken blijf ik liever in dromenland.

Redactie